Gepubliceerd op 3 maart 2020

Us Wurk klaar voor de toekomst op nieuwe locatie

Vanaf 9 maart is het uitzendbureau Us Wurk te vinden op De Marne 119 in Bolsward. De verhuizing is het gevolg van een enorme groei die het bedrijf doormaakt. Het allround uitzendbureau blijft zich centraal vestigen in Bolsward zodat ze bereikbaar blijven voor werkgevers en werknemers. De nieuwe locatie biedt ruimte voor opleidingen, praktijkbegeleiding en trainingen.

Jaap Leiker, eigenaar van Us Wurk is trots op de nieuwe locatie. “Na jarenlang succesvol te hebben geopereerd vanaf het Broereplein zijn we toe aan nieuwe stap. Us Wurk is afgelopen jaren flink gegroeid en wil haar diensten gaan uitbreiden. Dit vraagt om passende huisvesting met voldoende ruimte voor opleidingen, praktijkbegeleiding en trainingen. Met deze stap zijn we klaar voor de toekomst!”, aldus Leiker.

Meer werkruimte

Us Wurk is in 2007 opgericht door Jaap Leiker maar is dankzij een ambitieus team uitgegroeid naar een middelgrote speler in de Zuidwesthoek.  “We zien dat de vraag naar personeel groeit in Friesland en daar willen we graag in meegroeien. Onze focus ligt niet op méér vestigingen maar op méér dienstverlening vanuit een centrale locatie in Bolsward’’, stelt Leiker.

Lokale samenwerking 

Samenwerking en persoonlijk contact staan hoog in het vaandel bij Us Wurk. Ze zijn als uitzendbureau lokaal betrokken in Bolsward en omstreken, en dat blijven ze ook. ‘’We zijn nauw betrokken bij de verschillende sportverenigingen in de regio en steunen veel regionale initiatieven en evenementen. Denk aan de voetbalvereniging SC Bolsward, korfbalvereniging Westergo, de Voedselbank maar ook het jaarlijkse Heamiel-feest’’.

Met de sterke opkomst van digitalisering is het de uitdaging om het persoonlijke element dat kenmerkend is voor Us Wurk, vast te houden. De slogan ”werken doe je samen zegt precies datgene waar zij voor gaan, samenwerking.  De verhuizing vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart. Vanaf maandag 9 maart is Us Wurk operationeel vanaf het nieuwe adres.

 

Onze partners