Gepubliceerd op 18 mei 2021

Promotiedagen Noord-Nederland is terug met fysieke editie in november

De Promotiedagen is terug. Het grootste zakelijke evenement van Noord-Nederland opent op 9 en 10 november van dit jaar weer de deuren van Martiniplaza Groningen voor deelnemers en bezoekers. En daar is lang naar uitgezien.

Organisator Michel Elzinga: “De laatste editie van de Promotiedagen is straks alweer twee jaar geleden. We kunnen niet wachten om een prachtige editie van ons evenement neer te zetten. Deelnemers en bezoekers kunnen een geheel vernieuwde beursvloer tegemoet zien.”

Tijdens Corona heeft de organisatie niet stilgezeten. Zo werd twee keer een online editie van de Promotiedagen georganiseerd.

Michel Elzinga: “De online edities waren ontzettend leuk om te doen. We hebben veel geleerd over alle mogelijkheden die een online evenement biedt, en hoe je dat op een goede manier aan kan pakken. Maar we hebben ook veel geleerd over alle beperkingen van online. We blijven erbij; niets evenaart de ervaring van het echte LIVE. We merken dat ook bij onze klanten. Er bestaat een enorme behoefte aan het echte fysieke ontmoeten, elkaar weer recht in het gezicht kijken, banden aanhalen, bijpraten en nieuwe mensen ontmoeten.”

De Promotiedagen is inmiddels samen met diverse trouwe deelnemers van start gegaan met een uitgebreide videocampagne onder de titel ‘#backtolive’, te volgen via de LinkedIn pagina van de Promotiedagen. De inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend via www.promotiedagen.nl.

Promotiedagen BV
Michiel van Ringelenstein
050-5258999
m.vanringelenstein@promotiedagen.nl
www.promotiedagen.nl

Fotografie door: Diepzeekonijn

Onze partners