Gepubliceerd op 6 juni 2018

Samen duurzaam ondernemen – Initial & CWS

2017 was voor CWS en Initial een belangrijk jaar. In juni bundelden wij de krachten in een joint venture, met als doel om gezamenlijk onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Vandaag – 5 juni 2018 – is het Wereld Milieu Dag. De dag waarop wij ons duurzaamheidsverslag lanceren. Want een beter milieu: daar staan we voor. In het verslag tonen beide organisaties afzonderlijk de vorderingen op belangrijke onderwerpen als CO2-uitstoot, energie- en waterverbruik, sociale initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid.

Circulair denken is een belangrijk onderdeel van onze strategie. Onze bedrijfsvoering is al decennialang gericht op efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen, het verlengen van de levensduur van producten en het optimaliseren van het gebruik. Na gebruik behouden wij de waarde van producten door ze opnieuw in te zetten of een nieuw leven te geven.

Wij richten ons op betrokkenheid in de gehele keten en het stimuleren van stakeholders om circulair te ondernemen en innovatiever te produceren. In onze verslagen vertellen we u wat we hier in 2017 aan hebben gedaan. Download de verslagen via onderstaande links.

Download hier het MVO-verslag van CWS Nederland

Download hier het MVO-verslag van Initial Benelux

Kijk voor meer informatie ook op www.nl.cws.com 

 

 

Onze partners