Gepubliceerd op 4 juni 2019

Vergaderen op het mooiste plekje van Nederland

In de stilte van de Noord-Hollandse Eilandspolder, op maar een half uur rijden van Amsterdam en dichtbij Alkmaar, ligt een prachtig verbouwde stolpboerderij. Een bijzondere vergaderlocatie te midden van een groen natuurgebied, waar je nog échte stilte ervaart. Geen verkeer, geen geluiden van de stad, geen lawaai, alleen de geluiden van de natuur.

Ongestoord vergaderen is een van de grote vanzelfsprekendheden van Boerderij de Fryhof. Boerderij de Fryhof beschikt over een sfeervolle ruimte voor een kleinschalige vergadering, training of brainstormsessie tot 15 personen. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. In de herfst en winter vergader je gezellig binnen bij de warme houtkachel, in het voorjaar en de zomer is het heerlijk buiten vergaderen op het erf. Je beschikt altijd exclusief over de locatie!

Overnachten

Na een intensieve dag droom je weg op een comfortabel boxspring bed in één van de luxe gastenkamers. Alle kamers hebben twee persoons boxspring bedden die uit elkaar geplaatst kunnen worden. Een eigen badkamer en zijn voorzien van o.a. een minibar, tv en gratis WiFi. Een wekker hoef je ’s ochtends niet te zetten, het vrolijke gekwetter van de vele weidevogels zal je vanzelf doen ontwaken. De prachtige vergezichten over de polder, de echte stilte en frisse lucht zorgen voor een inspirerende start van de dag.

Een extra impuls voor je meeting

Maak je hoofd leef en geef je meeting een extra impuls! Ontdek de prachtige omgeving te voet, per fiets of met een fluisterboot. Neem de tijd om op deze plek je hengel uit te gooien en naar goede ideeën te vissen… Liever een andere break? Dan hebben Leen, Gerda en Anita nog een aantal leuke ideeën: wat te denken van Teambuilding Schapendrijven, Expeditie Robinson, Haka workshop, Teambuilding met roofvogels of spelen met vuur.

Locatie

Boerderij de Fryhof ligt in het Noord-Hollandse Grootschermer, midden in de mooie Eilandspolder. De besloten vergaderlocatie is gemakkelijk te bereiken, op een half uur rijden van Amsterdam en 10 minuten vanaf Alkmaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op het afgesloten terrein. Zin om even helemaal uit te waaien? Het Noordzeestrand bevindt zich op slechts een half uur rijden.

Onze partners