VABO Composites onthult brandwerende deuren gelijkwaardig aan A60

14 september 2021 15:17

VABO Composites onthult brandwerende deuren gelijkwaardig aan A60

VABO Composites uit Emmeloord heeft een composiet deur ontwikkeld voor de maritieme markt die voldoet aan alle criteria van een FRD60 brandtest. Na maanden van onderzoek en ontwikkeling, vormen deze deuren wederom een verbetering en uitbreiding van de product portfolio van VABO Composites. Deze deuren zijn toepasbaar in de commerciële, naval en superjacht sector.

VABO heeft al een sterke reputatie als fabrikant van onder andere composiet luiken en deuren die geleverd worden aan werven waar gewicht een belangrijk criterium is, zeker wanneer ze vergeleken worden met gelijkwaardige aluminium of stalen producten. Sinds een aantal jaar levert VABO al deuren die tot 30 minuten brandwerend zijn.

“Nu we onze productfamilie weer verder hebben weten uit te breiden, kunnen onze producten nog breder worden ingezet in de markt en kunnen we het hele deurenplan leveren inclusief de brandwerende deuren,” vertelt sales & marketing manager Jeroen van Deutekom. “Het motto van VABO: Passie, Kennis en Innovatie heeft ons wederom tot deze mijlpaal gebracht niet alleen voor VABO maar voor de gehele industrie.”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.