Gepubliceerd op 3 maart 2021

Campagne conferentieboerderij Hof van Vijfeijken “Pak jouw Moment”

Congres- en evenementenlocaties in heel het land hebben een bijzonder jaar achter de rug. Agenda’s werden compleet leeg geveegd en van een veelbelovend jaar bleef maar weinig over. Vele annuleringen en verplaatsingen verder, komt er licht aan het einde van de tunnel. De beweging is merkbaar; er worden weer bijeenkomsten, trainingen en teambuilding-sessies gepland. Dat geeft vertrouwen voor 2021.

Deze ontwikkelingen zijn ook voor Hof van Vijfeijken de reden om actief campagne te voeren. Op deze manier hoopt deze kleinschalige conferentieboerderij organisatoren aan te sporen om alvast na te denken over hun volgende event, meeting of andere bijeenkomst. “We merken dat veel organisaties staan te popelen om elkaar weer live te zien en graag een bijeenkomst willen organiseren. Maar het mag nu helaas nog niet. Om mensen een stip op de horizon te geven, nodigen wij ze uit om alvast een datum in optie te zetten. Dát kan namelijk wel, is vrijblijvend en kan de eerste stap zijn op weg naar weer iets moois”.

De boodschap van de campagne – ‘Pak Jouw Moment’ – verwijst naar de datum die organisatoren in optie kunnen nemen. “Wanneer we over een tijdje weer open mogen, zal het absoluut hard gaan met de aanvragen. Je wilt dan als organisator niet nog op zoek naar een datum/locatie en zeker zijn van beschikbaarheid. Vandaar het advies; Neem nu alvast jouw datum in optie om teleurstelling in de beschikbaarheid te voorkomen. En om alvast een fijn vooruitzicht te hebben!”.