Gepubliceerd op 12 juni 2017

Vacature Media-Adviseur

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die (vak)kennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Wil jij een belangrijke rol spelen bij de verdere groei van Hét Ondernemersbelang? Lees dan snel verder!

BEDRIJFSPROFIEL
Hét Ondernemersbelang is uitgegroeid tot hét crossmediaal kennis- en communicatieplatform vóór en door ondernemers. Het veelgelezen business magazine met een landelijke oplage van 110.000 exemplaren, en het online platform heeft met 20 edities een krachtige positie in de regio. Zowel online als offline biedt het de ondernemer een schat aan bruikbare en relevante informatie.
Hét Ondernemersbelang verbindt ondernemers uit de regio. Offline met het business magazine Hét Ondernemersbelang, real life via georganiseerde masterclasses en rondetafelgesprekken en online met het digitaal kennis- en communicatieplatform. Hét Ondernemersbelang is daarmee dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

DE FUNCTIE
De collega die wij zoeken is een topper op verkoopgebied. Je bent communicatief vaardig en in staat wensen van klanten te vertalen naar een passende oplossing.  Daarnaast ben je prestatiegericht en hebt een groot doorzettingsvermogen om je doelstellingen te realiseren. Je kunt zowel individueel als in teamverband uitstekend functioneren. Na een interne opleiding ken je de b2b markt, denk je mee met de klant en spreek je de taal van de klant. Je bent in staat verbindingen te leggen en kan zowel bestaande als nieuwe klanten overtuigen van de kracht van kennisdeling.

FUNCTIE-EISEN
MBO/HBO werk- en denkniveau;
– Ervaring in koude acquisitie;
– Kennis van online marketing is een pré;
– Goede telefonische en contactuele vaardigheden;
– Flexibiliteit;
– Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
– Zelfstandigheid en accuratesse

WIJ BIEDEN
– Een uitstekend basissalaris (gebaseerd op leeftijd, ervaring en opleiding), aangevuld met een onkostenvergoeding en provisie;
– Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Informele en plezierige werksfeer. Het betreft een stabiele omgeving met een zeer laag verloop. Je mag continue begeleiding verwachten waarbij ontwikkeling vanzelfsprekend is;

Ben je enthousiast geworden over de vacature van media-adviseur? Stuur je cv en sollicitatiebrief naar:

Locatie Drachten: Gert Scheffer: g.scheffer@ondernemersbelang.nl
Locatie Grootebroek: Piet Wiersma: p.wiersma@ondernemersbelang.nl