Gepubliceerd op 9 maart 2017

Boeklancering: ‘Zo simpel is marketing!’

Het boek ‘Zo simpel is marketing!’ is verschenen, de auteur is SocialSanne, pseudoniem van Sanne Cramer. Het draait tegenwoordig om digitale media als Social Media. Voor velen is dit onbekend terrein. Na het lezen van dit boek niet meer: in 75 marketingacties worden de nodige stappen gemaakt om jouw business een vliegende start te geven. Dit zonder marketingkennis en budget!

Marketing helpt bij het vermarkten van aanbod. Daarover is genoeg gepubliceerd.
Het boek ‘Zo simpel is marketing!’ is voor mensen die concreet aan de slag willen met het promoten van hun business. Die echt (actie) willen ondernemen. Voor mensen die relaties willen bouwen en meer uit zichzelf en de organisatie willen halen. Met slimme stappen is dit snel realiseerbaar, maar zeggen en doen staan vaak ver van elkaar af. Zonde, een geweldig product of dienst verdient een geweldige marketing!

Over de auteur
De ruim tien jaar kennis en ervaring die Sanne Cramer heeft, deelt zij graag met anderen. Sanne heeft als missie om mensen te helpen in het benutten van online marketing, in het bijzonder Social Media. Dit doet zij onder het label SocialSanne. Naast haar werk als marketeer bij
MTH accountants & adviseurs plaatst Sanne regelmatig marketingblogs op socialsanne.nl.
Zo maakt ze ondernemend Nederland wegwijs in de wereld van internetmarketing.

Boekpresentatie
Op vrijdag 17 maart wordt van 16.00-17.00 uur een boekpresentatie gehouden onder het genot van een hapje & drankje. Aan het woord komen Sanne Cramer, Hans Wijnants (wethouder Economische Zaken van de gemeente Noordoostpolder) en Olaf ten Hoopen (bestuursvoorzitter MTH). Locatie is het kantoor van MTH accountants & adviseurs te Emmeloord, aan de Duit 14, parkeren kan voor de deur.

Het boek is te koop bij de boekpresentatie zolang de voorraad strekt. Daarna wordt er gewerkt met een bestelling per e-mail.

U bent van harte welkom op de boekpresentatie! Graag vooraf uw komst doorgeven via: info@socialsanne.nl.

Verkrijgbaarheid
Het boek is verkrijgbaar bij (online) boekhandels onder ISBN nummer: ISBN 978-94-022-3377-3.
Tevens kan er een bestelling gedaan worden via: socialsanne.nl of stuur een e-mail naar info@socialsanne.nl.