Unieke vergaderlocaties in Utrecht

27 januari 2023 11:22

Unieke vergaderlocaties in Utrecht

Bij Bedrijvencentra Utrecht vergader je in een oude fabriek, voormalig schoolgebouw of laboratorium. Onze monumentale panden hebben elk een unieke uitstraling en staan in het centrum van Utrecht. Ideaal als je met je team op een inspirerende locatie wilt vergaderen, brainstormen en borrelen.

Zo vergader je bij Hooghiemstra in een zogenoemde chateaux de l’industrie, wat ooit een veevoederfabriek was. Op de bovenste verdieping heb je uitzicht over heel Utrecht, ideaal voor die belangrijke meeting met je zakelijke klanten. Als je kiest voor onze vergaderruimte op de begane grond, vergader je aan het water van de Grift. Lunch, borrel of ontbijt wordt met liefde verzorgd door restaurant Karibu. En tussen de zaken door, wandel je zo het Griftpark in voor een frisse neus.

Aan de andere kant van de stad staat het pand Vondelparc. Een voormalig schoolgebouw met diverse vergaderlokalen en een ruim souterrain. Je kunt deze apart huren, of je huurt meerdere ruimtes tegelijk om zo break-out rooms te creëren voor je workshop of training. Je bezoek arriveert aan de overkant op station Vaartsche Rijn en de catering kan worden verzorgd door ‘de Conciërge’, het restaurant in de oude conciërge woning.

Naast Vondelparc, staat het imposante Rudolf Magnus gebouw. Een voormalig pharmacologisch laboratorium, inclusief de originele collegezaal met plek voor zo’n 220 personen. Ideaal voor een presentatie, seminar of uitreiking. Ook dit pand staat tegenover station Vaartsche Rijn en heeft een eigen parkeerplaats voor bezoekers.

Bij Bedrijvencentra Utrecht kun je overal dezelfde service verwachten en word je warm ontvangen door onze collega’s bij de receptie. Wil je dat er koffie en thee klaar staat of een beamer of flipover lenen, dan horen we het graag. Er is horeca in huis, maar je mag uiteraard ook je eigen catering verzorgen. We denken graag met je mee! Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op met een van onze collega’s via 030-2769111 of mail de receptie.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.