Testen, voelen, ruiken proeven: het kan allemaal op de Testmarkt van StartUp Nijmegen!

12 mei 2023 15:55

Testen, voelen, ruiken proeven: het kan allemaal op de Testmarkt van StartUp Nijmegen!

De Grote Markt van Nijmegen wordt op zondagmiddag 21 mei van 12:00 tot 16:00u omgetoverd tot een Testmarkt. Op de Testmarkt is het mogelijk voor startende ondernemers uit het Rijk van Nijmegen hun producten en diensten bekender te maken bij de bezoekers van de Nijmeegse binnenstad. Bezoekers kunnen de producten en diensten van deze ondernemers proberen door te testen, te voelen, te proeven en te ruiken. En jouw mening telt! Met jouw mening en ideeën kunnen ondernemers zich namelijk verbeteren en verder ontwikkelen.

Inmiddels zijn er 25 stands gevuld met startende ondernemers op het gebied van innovatie, duurzaamheid en circulariteit. Zo kun je bij De Versfabriek en Greensclub circulaire geproduceerde hamburgers en groentesappen proeven. Mijn Wijk Soorten Rijk helpt particulieren om de biodiversiteit in hun tuinen te vergroten. Vergroen draagt ook een steentje bij op dit gebied door de aanleg van voedselbossen bij bedrijven, scholen en in steden. Capsport en Fitswell hebben innovatieve uitvindingen om het aantal retourzendingen binnen de kledingindustrie te reduceren. Benieuwd hoe een tandarts aan huis te werk gaat? Thuis mondzorg neemt je mee achter de schermen. Duik in de wereld van Augmented Reality en laat je verbazen door de mogelijkheden die Let’s Zoip biedt. Bijna met pensioen? Beyond Retire helpt pensioengerechtigden een invulling te geven aan de zeeën van tijd.

Naast deze innovatieve hoogstandjes zijn er nog tal van andere startende bedrijven die graag jouw mening over hun producten of diensten horen! De Testmarkt wordt georganiseerd op 21 mei en zal plaatsvinden tussen 12:00 en 17:00u op de Grote Markt van Nijmegen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.