Stress vloeit weg met een plons in je eigen zwembad

13 september 2022 13:33

Stress vloeit weg met een  plons in je eigen zwembad

Ingespannen turen naar het laptopscherm om deel te nemen aan de zoveelste digitale vergadering... Een herkenbaar beeld? Of vanachter het bureau verhit tientallen telefoontjes plegen en dossiers doorworstelen?  Hoe lekker zou het zijn, als je jouw business relaxed zou kunnen runnen vanuit je eigen zwembad!  

Hilarisch? Een te ver van mijn bed-show? Je zou het denken, maar misschien toch niet. Feit is dat ronde zwembaden enorm in zwang zijn. Ze prijken in menige tuin in Nederland. Niets is heerlijker dan een plons in koel water tijdens een van de hittegolven die ons land in toenemende mate overspoelen.

Oké, met je laptop of telefoon in water zitten, is weliswaar grappig maar misschien niet zo handig . Het hoofd koel houden is echter wel een verstandige zet. Het is heerlijk om in een periode van drukte, hitte of stress je werkplek te verruilen voor koel zwembadwater.

Zorg goed voor jezelf als ondernemer. Even ontspannen in een eigen zwembad is een weldaad voor lichaam en geest. Of je dat nu doet in een groot of wat kleiner bemeten bad is, het effect is altijd grandioos. Stress en hitte vloeien in een mum van tijd weg.

De voordelen zijn legio:

  • Anti-stress. Weg met die strak gespannen spieren! 
  • Sterkere rugspieren en opbouw spiermassa. Een wat groter bad is ideaal voor wie een zwakke rug heeft, want zwemmen versterkt je rugspieren en dankzij weerstands- of krachttraining bouw je spiermassa op.
  • Betere conditie.
  • Afvallen. Met zwemmen verbrand je circa 500 calorieën per uur.
  • Minder kans op hart- en vaatziekten. Zwemmen is een cardiovasculaire inspanning en verlaagt je bloeddruk- en cholesterolniveau.
  • Betere mood. Stemming wordt verbeterd en zelfvertrouwen vergroot doordat je met zwemmen het hormoon serotonine produceert.
  • Verbetering slaappatroon.

INTEX, dé opzetzwembaden van Nederland

Zie je een opzetzwembad helemaal zitten, dan is de keus voor INTEX  snel gemaakt, want dit zijn de meest vermaarde opzetzwembaden ter wereld.  Ze zijn in vele soorten, maten en prijsklasse verkrijgbaar, van de ronde blauwe, welbekende opblaasbare zwembaden tot aan grote, luxueuze intex-zwembaden.

Welke Intex-zwembaden zijn er?

1. Easy jet.  Deze iconische, ronde blauwe zwembaden zijn in een mum van tijd  opgeblazen en klaar voor gebruik.

2. Metal Frame. Dit veelvuldig verkochte ronde of rechthoekige model heeft een ontzettend stevig snel opzetbaar frame. Het kost iets meer tijd om op te zetten dan de Easy Jet, maar is nog steeds snel gebruiksklaar.

3. Intex Prism Frame. Wie voor iets meer luxe en comfort gaat, kiest dit model dat verkrijgbaar is in een ronde, rechthoekige en ovale uitvoering.  Meestal wordt de Prisma Frame geleverd inclusief diverse accessoires zoals een filterpomp.

4. Intex Graphite Panel. Het neusje van de zalm onder de opzet zwembaden. De Graphite Panel is een high end model dat niet alleen luxe oogt, maar ook bestand is tegen flinke weersomstandigheden en uit hoogwaardige materialen bestaat. Het model (inclusief alle benodigde accessoires) is in één formaat leverbaar, met alles erop en eraan.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.