Stel jouw vragen aan Thijs van Gastel tijdens de StartUp Nijmegen Collegetour van 28 juni

21 juni 2022 16:38

Stel jouw vragen aan Thijs van Gastel tijdens de StartUp Nijmegen Collegetour van 28 juni

De Nijmeegse collegetour is terug van weggeweest. Bij de collegetour hebben studenten en ondernemers de mogelijkheid om vragen te stellen aan een Nijmeegse ondernemer. Door een combinatie van een interview en vragen uit het publiek, kun je meer te weten komen over de weg die hij of zij heeft afgelegd, belangrijke leermomenten, het ondernemerschap en nog veel meer.

Tijdens deze collegetour is Nijmeegse horecaondernemer Thijs van Gastel te gast. Thijs (45) is (mede-)eigenaar van vier bekende Nijmeegse horecazaken: café de Fuik, Bascafé en Bistrobars Bankoh en Berlin. Door het overnemen en opstarten van deze horecazaken, heeft hij aardig wat ervaring binnen het ondernemerschap opgedaan. De gespreksleider van de avond is Jacqueline van Ginneken, journaliste bij de Gelderlander.

De Nijmeegse collegetour is een initiatief van StartUp Nijmegen en zal plaatsvinden op dinsdagavond 28 juni bij StartUp Nijmegen (Stationsplein 26, 6512AB, Nijmegen). Het is vanaf 16:30 uur mogelijk om in te lopen. Om 17.00 uur begint de collegetour. Afhankelijk van het aantal vragen duurt het tot ongeveer 18.30 uur. Naderhand is er de mogelijkheid om samen na te praten onder het genot van een drankje.

Aanmelden is gratis en iedereen is welkom. Je kunt je aanmelden via: https://www.startupnijmegen.nl/agenda/startup-nijmegen-goes-on-college-tour/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.