Relatiedag 11 mei nieuw pand Lagarde Groep

22 mei 2023 13:00

Relatiedag 11 mei nieuw pand Lagarde Groep

11 mei opende Lagarde Groep de deuren voor haar klanten en zakelijke relaties. Op de donderdagmiddag bezochten meer dan 100 relaties het pand aan de Mercuriusweg 45 te Barneveld, waar Lagarde Groep vanaf begin dit jaar gevestigd is.

Bezichtiging pand

Vanaf 14.00 meldden de eerste gasten zich. De meesten openden met een rondje door het pand. Op eigen gelegenheid of met één van de medewerkers van Lagarde Groep. Na de ronde kon men de leveranciersmarkt bekijken, meedoen aan een cybersecurity escape room of genieten van een hapje en een drankje.

Leveranciersmarkt

De leveranciers zorgden voor veel kleur en vermaak deze middag. Maar liefst 12 partners van Lagarde Groep waren met een stand aanwezig om de aanwezigen meer te vertellen over hun diensten: T-Mobile, KPN, BusinessCom, Gigaset, Extreme Networks, Fortinet, Salto Systems, Eva bezoekersregistratie, Paxton, Hertek, Eagle Eye Networks en TKH Security.

Bezoekers konden alle gewenste informatie inwinnen, mooie gadgets ontvangen en maakten kans op het winnen van een smartphone.

Cybersecurity Escape Room

ICT-security is één van de diensten uit het portfolio van Lagarde Groep. Awareness is hierin een belangrijk onderwerp. Hoe de awareness hoog te houden? Door educatie en entertainment te combineren in de cybersecurity Escape Room. De hele dag door is de escape room gespeeld door collega’s en klanten.

Wie vliegt er mee in de Lagarde Groep luchtballon?

Degenen die aanwezig waren deze dag maken kans op het winnen van een ballonvaart. Lagarde Groep is tijdens de ballonfiësta in Barneveld aanwezig met haar eigen ballon. Twee gelukkige winnaars zullen, samen met een genodigde, Barneveld vanuit de ballon bekijken! De winnaars worden in de loop van de maand mei bekend gemaakt.

Over Lagarde Groep

ICT, communicatie en beveiliging zijn steeds meer met elkaar verbonden. Lagarde Groep vormt daarin één aanspreekpunt, met experts op elk terrein. Al sinds 1991 voelt het als onze verantwoordelijkheid om klanten efficiënter, effectiever en veiliger te laten werken. Ruim dertig jaar meegaan in technologische ontwikkelingen. Dat vraagt om betrokkenheid, deskundigheid en oog voor vernieuwing. Gewoon goed je werk doen. Meedenken en eerlijk adviseren. Altijd gericht op een optimale oplossing voor de klant. Dat maakt Lagarde Groep verrassend vertrouwd.

Alsnog het pand bekijken?

Wilt u alsnog het pand bekijken? Meld u dan aan via de website van Lagarde Groep.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.