Inzicht in de impact van robotica op logistiek in 2022

3 mei 2022 11:40

Inzicht in de impact van robotica op logistiek in 2022

De logistieke sector, die tijdens de coronacrisis soms helaas op de voorgrond is getreden, heeft bij deze gelegenheid enkele zwakke punten aan het licht gebracht: gebrek aan flexibiliteit, reactiviteit, tekort aan middelen, of zelfs een imagoprobleem, zowel op het vlak van werkdruk als van veiligheid... Maar de Supply Chain is ook een formidabel terrein van innovaties, inventiviteit en aanpassingen. In het hart van de hedendaagse uitdagingen wordt robotica stilaan dé beschermoplossing. Wat zijn de voordelen? Wat geeft artificiële intelligentie het? Zijn robots en mensen partners of concurrenten? Hoe kunnen we machines vertrouwen als we weten dat ze stuk kunnen gaan? 

Isabelle Badoc, Product Marketing Director bij Generix Group, beantwoordt alle vragen die deze nieuwe technologieën kunnen oproepen. En dat in minder dan 4 minuten!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.