HQ Online opende op 1 april 2022 een tweede vestiging in Groningen

17 mei 2022 16:09

HQ Online opende op 1 april 2022 een tweede vestiging in Groningen

Door de opening van de nieuwe vestiging aan het Winschoterdiep 50 in Groningen, beperkt HQ Online de reistijd voor klanten en medewerkers. Dicht bij de klant zijn en antwoord geven op alle online vraagstukken is een belangrijke reden voor het openen van het tweede kantoor op het Europapark in Groningen.

Webdesign in Groningen en Drenthe

HQ Online bouwt onder andere websites en webshops. Het onderbrengen van alle denkbare online zaken inclusief hosting, marketing en social media, zijn bij HQ Online eerder regel dan uitzondering. Dit alles met een uitstekende service en korte lijnen. Het bedrijf Webdesignhq, zoals het bij de oprichting heette, opereert sinds begin dit jaar onder de naam HQ Online. Inmiddels timmeren eigenaren Rick Bentum en Pascal Elzenaar met hun team ruim drie jaar met noordelijke nuchterheid aan de digitale weg. Veel tevreden klanten weten inmiddels wat ze aan het bedrijf hebben. Tijd om het klantenbestand uit te breiden en nog meer ondernemers te helpen met het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Reistijd beperken

Waar tot afgelopen april alle werkzaamheden werden uitgevoerd vanuit het kantoor in Beilen, biedt de vestiging in Groningen de mogelijkheid om meer klanten uit Groningen en Drenthe persoonlijk te woord te staan. Zoals eigenaar Rick Bentum het zelf formuleert: “De keuze voor een tweede locatie is ontstaan vanuit de wens onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Minder reistijd betekent immers minder reiskosten voor personeel en klanten. Met de komst van onze tweede vestiging wordt de beschikbare tijd altijd optimaal benut en zijn wij voor onze doelgroep écht dichtbij ”.

Goede bereikbaarheid HQ Online Groningen

De centrale ligging en de goede bereikbaarheid gaf de doorslag voor de tweede locatie aan het Winschoterdiep 50. Iedereen die het team van HQ Online graag persoonlijk leert kennen en het kantoor wil bewonderen, is van harte welkom. De koffie staat klaar.

www.hq-online.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.