Hofclub Utrecht: Bijzonder vergaderen en bijeenkomen op een zomers dakterras

30 januari 2023 16:26

Hofclub Utrecht: Bijzonder vergaderen en bijeenkomen op een zomers dakterras

Vergaderen in Utrecht

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor je vergadering of teammeeting waar je de beschikking hebt over een ruime zaal voorzien van alle gemakken maar ook de mogelijkheid hebt buiten te zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons zomers dakterras is de perfecte plek voor een gezellige borrel, walking diner of gewoon je kop koffie of lunch te nuttigen in het zonnetje.

De moderne en ruimtelijke sfeer maakt onze locatie in Utrecht tot een plek waar je je thuis voelt. We zijn gevestigd in het pand van het Utrechtse participatiebedrijf UW. Door samen te werken leggen we een verbinding tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen, zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen. Dit geeft een extra dimensie aan onze locatie in Utrecht. 

Van alle gemakken voorzien

Onze vergaderzalen zijn modern ingericht en voorzien van de nieuwste presentatieschermen met touchscreens. Alles is aanwezig om een effectieve meeting, brainstormsessie of (grote) presentatie te houden. De vijf vergaderzalen kunnen volledig naar wens worden ingericht, van bloktafel tot theateropstelling, waardoor de vergaderzalen ruimte bieden aan 2 tot 120 personen. Heb je een grote bijeenkomst dan is onze Hofzaal (120 personen) een aanrader!

Ons Werkcafé is het hart van de locatie. Hier staat de koffie en thee altijd voor je klaar, lunchen we er en komen informeel samen. Bij mooi weer ben je uiteraard welkom op het dakterras!

De medewerkers van The Colour Kitchen zorgen vol enthousiasme voor heerlijke versnaperingen, de lekkerste broodjes & salades, borrelplanken, hapjes en avondmaaltijd. Zodat je vol energie een productieve dag hebt.

Avond en weekend sessies

Voor een bijeenkomst of training in de avond ben je bij ons ook welkom. We verzorgen dan een heerlijke avondmaaltijd. In het weekend faciliteren wij bijvoorbeeld jouw algemene ledenvergadering, themadag of andere grote bijeenkomst. We denken graag met je mee, vraag naar de mogelijkheden.  

Professioneel & Gastvrij

Service en gastvrijheid staan bij ons voorop en dat merk je al vanaf het eerste contact. We denken graag mee in de voorbereiding en verzorgen alles tot in de puntjes zodat jouw bijeenkomst een succes is. We ontvangen je persoonlijk en starten samen op zodat je ontspannen aan de dag kunt beginnen. Ons doel is bereikt als iedereen tevreden de deur uit gaat en graag weer terugkomt.

Ben je geïnspireerd? Wacht dan niet langer en check de mogelijkheden: www.hofclub.nl of 085 484 10 00.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.