“Hoe komt mijn website bovenaan in Google?”

30 mei 2023 13:19

“Hoe komt mijn website bovenaan in Google?”

Deze vraag wordt regelmatig door de klant gesteld. Helaas is het antwoord nooit eenduidig. Er zijn wel 250 factoren waar Google naar kijkt. Daarnaast zijn de resultaten door concurrentie voor iedere branche anders. Om te weten of en hoeveel extra bezoekers je via Google kan bereiken kan je gebruik maken van de diensten van Vos Online Marketing Advies.

Zoekmachine optimalisatie

De zoekmachine optimalisatie trajecten voor de klant hebben een bepaalde focus. Deze omvatten de belangrijkste factoren;

  • (Unieke) content
  • Links van en naar je website
  • Technische aspect

Als deze drie onderdelen goed worden uitgevoerd heb je een zo groot mogelijke kans om betere posities te krijgen voor Google. Bij de dienst Online Marketing Advies, worden alle onderdelen behandeld.

Diensten Vos Online Marketing Advies

Wil je een website die beter gevonden wordt? Kies dan voor een van de onderstaande diensten.

Advies hoe er meer bezoekers naar je website komen inclusief zoekwoordonderzoek, links en website optimalisatie advies. Tijdens het adviesgesprek behandelen we deze onderdelen en daarna volgt een uitvoering waarbij ondersteund kan worden.

Een zoekwoord is een woord die wordt ingetypt in de zoekbalk van Google door een potentiële klant. Deze dienst bevat zoveel als mogelijke zoekwoorden met zoekvolumes per maand. Hierdoor leer je jouw klant en zijn zoekgedrag via Google kennen. Dit helpt bij het bepalen van je website URL-structuur. En zelfs bij het bepalen van hoe je je diensten of producten noemt. Met deze informatie en bijhorende toelichting kan je inschatten of Google Advertising en Zoekmachine optimalisatie voor je interessant is.

  • Online Marketeer

In deze rol kunnen allerlei uitvoerende online marketing taken uitgevoerd worden. Denk aan content creatie, website optimalisaties of analyses en rapportages op resultaat.

Meten is weten

Het mooie aan het online marketing vak is dat alles meetbaar is. Google heeft zelf mooie gratis diensten ontwikkelend die informatie verschaffen. Vos Online Marketing Advies ondersteund bij het instellen en optimaliseren van het gebruik van deze diensten van Google.

  • Google Analytics, om website bezoekers te meten
  • Google Adverteren om advertenties in te richten
  • Google Mijn Bedrijf om je lokale vindbaarheid te vergoten.
  • Google Search Console om je resultaten uit de organische vindbaarheid te monitoren en verbeteren. 

Over Vos Online Marketing Advies

Met 10 jaar ervaring in online marketing zit je bij Vos Online Marketing Advies goed. De opdrachten zijn kortlopend en niet in een abonnementsvorm. Je investeert in een duidelijke online marketingstrategie, passend bij jouw onderneming. Zo ook voor deze klant “Het was een mooi proces en het heeft me veel bewuster gemaakt van wat ik doe en waar ik naartoe wil.”

Op de website vind je alle informatie en de mogelijkheid om online of direct in de agenda, een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.

Website: www.vosonlinemarketing.nl
Direct afspraak maken: http://www.vosonlinemarketing.nl/afspraak-maken/
Telefoonnummer: 06-19165260

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.