Het belang van ledendiensten

21 oktober 2021 15:45

Het belang van ledendiensten

Als NOBTRA, De belangenorganisatie voor trainend Nederland, zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om extra services aan onze leden te bieden. Het inspelen op ontwikkelingen binnen het vakgebied van trainers is hierbij belangrijk. De juridisering van de samenleving waarin onze leden opereren stelt nieuwe eisen aan de inrichting van het vak trainer. Professionalisering op het gebied van Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheid is daarbij een belangrijk onderdeel.

Door onze samenwerking met Kendall Mason bieden wij onze leden een nieuwe service. Als NOBTRA spelen wij in op de toenemende vraag van leden om op een eenvoudige en betrouwbare wijze toegang te krijgen tot kwalitatief hoogwaardige verzekeringen tegen een scherp tarief. De NOBTRA Verzekeringsservice biedt de zelfstandige leden arrangementsvoordelen op de voor zelfstandigen meest cruciale verzekeringen. Het arrangement bevat op dit moment de volgende producten:

Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheid;

In de nabije toekomst kan de NOBTRA Verzekeringsservice uitgebouwd worden met voorzieningen op het gebied van inkomensverlies bij een ongeval of ziekte, en inkomenszekerheid voor nabestaanden.

Karima Matser, voorzitter NOBTRA:

"Als belangenorganisatie zien wij de samenwerking met Kendall Mason als een positieve ontwikkeling en een goede aanvulling van ons aanbod van services voor onze zelfstandige leden. Door krachtenbundeling kunnen wij onze leden voordelen bieden die individueel niet mogelijk zijn"

Over Kendall Mason:

Kendall Mason is als een van de weinige organisaties in Nederland, die gespecialiseerd is in het in co-creatie ontwikkelen, adviseren en beheren van ledenarrangementen. Doelgroepen waarvoor Kendall Mason werkzaam is zijn: Zelfstandige Professionals, Detachering bureaus, als diverse Branche-, Belangen-, Netwerk- en Beroepsverenigingen van en voor zelfstandigen.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.