Groen dak subsidie

12 juli 2022 09:28

Groen dak subsidie

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is wat betreft het ontvangen van subsidie voor een groen dak? NatureGreen heeft het voor u op een rijtje gezet! Groen daken worden steeds populairder in Nederland. Daardoor zijn er ook steeds meer gemeenten, provincies en waterschappen die subsidie beschikbaar stellen voor de aanleg van een groen dak. Op deze manier hopen zij de aanleg te stimuleren, zodat er steeds meer inwoners zijn die hun grijze dak vervangen voor een mooie groene!

Subsidie overzicht

Helaas is er geen one-size-fits-all subsidie in Nederland. Elke gemeente mag namelijk zelf bepalen of zij subsidie beschikbaar stellen en hoe zij dit invullen. Omdat het lastig kan zijn precies te achterhalen wat er in uw gemeente geldt, hebben we bij NatureGreen een handig overzicht gemaakt van alle mogelijkheden per gemeente. Zo hoeft u niet lang te zoeken naar deze informatie maar kunt u in één oogopslag zien wat voor u geldig is. Dat is wel zo handig!

Let goed op de voorwaarden

Wanneer u het subsidieoverzicht bekijkt, is het ook belangrijk om rekening te houden met de voorwaarden. Soms moet u namelijk aan bepaalde regels voldoen voordat u in aanmerking komt voor de subsidie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een minimale oppervlakte van het groen dak, het bouwjaar van uw woning of een minimale waterbergende capaciteit. Twijfelt u over wat op u van toepassing is? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van NatureGreen. Wij helpen u graag verder!

Kies voor NatureGreen!

Wilt u meer weten over het ontvangen van subsidie voor een groen dak, neem dan contact op met NatureGreen! Wij kunnen u adviseren en een offerte voor u opstellen. Is alles in orde? Dan kunt u een bezorgdag uitkiezen! Wij komen vervolgens met onze eigen bezorgdienst langs, zodat we zeker weten dat het dak netjes bij u wordt afgeleverd. Wij vinden klanttevredenheid belangrijk en streven er dan ook naar u een topservice te leveren. Kies daarom voor NatureGreen!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.