Doe nieuwe inspiratie op, vergader op locatie!

27 januari 2023 10:29

Doe nieuwe inspiratie op, vergader op locatie!

SterGroep vergaderlocatie Beukenhaeghe, Moergestel

Op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw brainstormsessie, workshop, teambuilding of meerdaags verblijf met je bedrijf of personeelsvereniging? Bij SterGroep groepsaccommodaties vind je voor elke denkbare groep de geschikte locatie!

Een locatie met sfeer, geschikte ruimtes en een rustieke omgeving; een locatie die anders is dan andere en wat extra’s biedt. Bij SterGroep vind je verbouwde boerderijen, huiselijke buitenverblijven, maar ook een gerenoveerd kasteel en een oud-klooster. Voorzien van alle eigentijdse gemakken én comfort.

ONZE VERGADERLOCATIES

Wij beschikken over maar liefst 12 vergaderlocaties. Allemaal gespecialiseerd in business events in aantrekkelijke en buitengewoon sfeervolle omgevingen, voorzien van alle luxe. Gastvrij, gezellig en met optimale privacy. Toplocaties met een inspirerende ligging en sfeer, uitnodigend tot actie. Van alle gemakken voorzien.


SterGroep vergaderlocatie éénA – ’t Keampke, de Lutte

Veel van de panden mogen dan historisch zijn, ze zijn stuk voor stuk volledig ingericht op het ontvangen van groepen van 8 tot wel 1000 personen. Je kunt kiezen voor volledige verzorging, maar ook (al of niet complete) selfsupporting is in veel gevallen mogelijk. De service wordt afgestemd op jouw wensen. Flexibiliteit en gastvrijheid zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten.

Onze accommodaties beschikken over ruimtes die helemaal naar eigen groepsinzicht zijn te gebruiken. Jouw groep hoeft de ruimte niet te delen met anderen. Ideaal voor vergader-, teambuilding- en  brainstormsessies.

LIGGING

In het zuiden van het land beschikken wij over 8 vergaderlocaties. Deze locaties zijn gelegen in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Steden als Tilburg, Breda, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Venlo en Venray zijn goed bereikbaar vanaf onze locaties.

De drukte van je stad achter je laten? Dat kan perfect bij een SterGroep vergaderlocatie. Daar vind je rust, ruimte en natuur! Vanuit ‘De Heidebloem’ en ‘De Buitenhorst’ in Schaijk wandel je zo natuurgebied de Maashorst in. En op steenworp afstand van ‘Beukenhof’ in Biezenmortel liggen. De Loonse en Drunense Duinen. Dit voormalige Capucijnenklooster is overigens uitermate geschikt voor grote groepen.


SterGroep vergaderlocatie Kasteel de Berckt, Baarlo

Op zoek naar een locatie dichtbij een van de attractieparken van Brabant? Wat dacht je van ‘De Nieuwe Erf’ in Diessen, ‘Beukenhaeghe’ in Moergestel of '’t Volderke’ in Dongen.

Bij ‘Vakantie Meerlo’ in Meerlo geniet je van de Limburgse gastvrijheid. En wil je een heus bedrijfsfeest in een prachtig kasteel? Dan moet je bij ‘De Berckt’ in Baarlo zijn.

In het oosten van het land beschikken wij over 4 vergaderlocaties. Zoek jij een vergaderlocatie in o.a. de Achterhoek of Twente? Dan ben je bij SterGroep aan juiste adres!

  • Dicht bij het dorpje Hengelo ligt Groepshotel ‘De Tienhoeve’.
  • Vlakbij ‘de hoofdstad van de Achterhoek’ Doetinchem vind je ‘De Bongerd’.
  • Voor de uitgestrekte natuurgebieden van Noordoost-Twente ga je naar ‘’t Keampke’ in De Lutte.  
  • Tussen de Vecht en de Regge ligt ‘De Wolfskuil’, vlak bij het mooie stadje Ommen.

Onze vergaderlocaties stellen graag met jou een zakelijk arrangement op maat samen.

MEER WETEN?

Bekijk onze website www.stergroep.nl of neem contact met ons op via info@stergroep.nl. Wij bekijken graag samen met jou welke vergaderlocatie geschikt is voor jouw bedrijfsactiviteit.

SterGroep
Postbus 138
5360 AC Grave
Email info@stergroep.nl
www.stergroep.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.