De mooiste zeven dagen van het jaar

13 april 2022 12:27

De mooiste zeven dagen van het jaar

We hebben ontzettend veel zin om na drie jaar eindelijk weer de Vierdaagsefeesten te mogen organiseren. In de stad merk je dat iedereen er al voor warm aan het lopen is: we zijn eraan toe om het leven met elkaar te vieren!

Hoewel we uiteraard een kleine slag om de arm houden, zijn we verheugd dat de voortekenen er positief uitzien. We gaan dus volle bak vooruit. Niet alleen het publiek kan niet wachten, ook de Nijmeegse ondernemers staan te popelen in die ene week van het jaar alles uit de kast te trekken.

Tijdens de Vierdaagsefeesten brengen we mensen samen. In een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn maken we nieuwe herinneringen met elkaar. Dit jaar pakken we uit: de Vierdaagsefeesten heeft de breedste programmering die je maar kan bedenken. Ons geheim? Elk podium vormt een eigen festival. Op de Vierdaagsefeesten vind je dus wel 40 festivals in één. Naast de ruim 1000 acts op de verschillende podia, zetten we mooie, duurzame en innovatieve projecten en producten in de spotlights. Steeds meer ondernemers weten ons hiervoor te vinden, zowel lokaal, regionaal als landelijk. Als grootste evenement van Nederland hebben we een prachtig podium te bieden en dankzij de bijdragen van onze partners en sponsoren zorgen wij ervoor dat de feesten tot in de puntjes geregeld worden. Daarnaast maakt het publiek zo op een laagdrempelige en ontspannen manier kennis met nieuwe producten en organisaties. Een win-win-win.  

Een aantal van onze partners is graag alleen zichtbaar met een banner op een passende locatie of maakt gebruik van de nieuwe mogelijkheden in onze app. Andere ondernemers pakken liever uit met een eigen stand of het sponsoren van een programmaonderdeel. Wat de wensen ook zijn, in overleg is er veel mogelijk. Ook voor aankomende editie staan de mogelijkheden open. We gaan graag met ondernemers om tafel om een goede match te maken. Zo maken we er met elkaar in 2022 weer de mooiste zeven dagen van het jaar van. «  

Joris Bouwmeister
directeur-bestuurder
Stichting Vierdaagsefeesten

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.