De kracht van relatiegeschenken

24 oktober 2022 16:41

De kracht van relatiegeschenken

Tegenwoordig is marketing vooral gefocust op online kanalen en wordt offline marketing steeds vaker vergeten. De online kanalen, zoals de eigen website, aanwezigheid op social media en online marketing campagnes, die we gebruiken zijn niet meer weg te denken in onze dagelijkse routines, maar we mogen de kracht van offline marketing zeker niet onderschatten.

Want eerlijk is eerlijk, als jij op je bureau of in je thuiskantoor kijkt vind je minstens één bedrukt relatiegeschenk, zoals bijvoorbeeld een bedrukte pen, post-its, paraplu’s of een mooie katoenen tas van jouw favoriete winkel.

Maak werk van jouw merk

Als bedrijf wil je dat mensen jouw merk kennen, herkennen en vooral niet vergeten. Bedrukte kantoorartikelen zijn een praktisch en simpel voorbeeld van manieren om jouw merkbekendheid te vergroten. Dit kan bijvoorbeeld door het bedrukken van pennen, notitieblokjes of kalenders met het logo van jouw bedrijf of jouw zakelijke boodschap. Deze handige kantoorartikelen voor dagelijks gebruik zorgen ervoor dat jouw merk elke dag opnieuw gezien wordt.

Versterk relaties met relatiegeschenken

De kracht van een relatiegeschenk heeft verschillende aspecten. Het is een simpele manier om je merk sterker te maken. Want zeg nu zelf: iedereen houdt van cadeautjes toch? Mensen hechten waarde aan geschenken, hoe simpel of klein dan ook. Relatiegeschenken zorgen voor een gevoel van waardering. Zowel intern, bijvoorbeeld bij jouw personeel met een gave bedrukte gadget, of extern naar klanten met een bedrukt notitieboek. Nét dat stukje extra aandacht aan medewerkers en relaties schenken, draagt bij aan het versterken van de relatie.

Duurzame promotie met een duurzame boodschap

Een relatiegeschenk is tevens een goede manier voor een bedrijf voor het delen van een belangrijke boodschap. Zeker nu zijn duurzaamheid en milieuvriendelijk en sociaal betrokken ondernemen voor steeds meer bedrijven een absolute prioriteit. En die groene boodschap wil je delen. Om te inspireren, onderscheiden en overtuigen.

Zeker duurzaamheid is tegenwoordig een van de meest besproken onderwerpen en wordt steeds meer van belang bij het kiezen van merken. Dit geldt voor zowel werknemers bij het kiezen van een werkgever, als voor bedrijven die bewust kiezen met welke bedrijven en partners zij willen samenwerken.

Wat je aandacht geeft groeit!

Een goede manier om als bedrijf te laten zien dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat is door het ontwikkelen en verspreiden van duurzame relatiegeschenken. Groeipapier is hier een leuk voorbeeld van. Met dit groene visitekaartje voor jouw bedrijf plant je letterlijk en figuurlijk het zaadje voor een bloeiende relatie.

Maak promotie écht waardevol

Het onderhouden van klantrelaties en het creëren van een persoonlijke band met klanten is belangrijker dan ooit. Maar, wanneer is promotie echt waardevol? Leoprinting helpt je de boodschap van jouw bedrijf op de juiste manier over te brengen. Denk hierbij aan gepersonaliseerde welkomstpakketten, drinkwaren of eindejaarsgeschenken.

Laat jouw relaties weten dat je aan ze denkt en maak samen met Leoprinting aan jouw merk sterk!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.