De innovatieve robots van Vertidrive

12 mei 2022 09:50

De innovatieve robots van Vertidrive

Bij VertiDrive worden verschillende robots ontwikkeld die het voorbereiden en schoonmaken van stalen oppervlaktes makkelijker, sneller en duurzamer maakt. De magnetische robots van Vertidrive kunnen bijvoorbeeld middels hydroblasting en abrasive blasting oppervlaktes reinigen. De innovatieve robots van Vertidrive maken zichzelf vast aan het staal door een magneet en bewegen dan vanzelf over het materiaal, zowel naar boven en beneden als van links naar rechts en zelfs er overheen. Op deze wijze kan het staal van bijvoorbeeld opslagtanks, windmolens of vrachtschepen worden schoongemaakt. Deze innovatieve werkwijze zorgt ervoor dat niet alleen de efficiëntie flink wordt verbeterd. Maar ook de veiligheid op locatie.

De verschillende Vertidrive robots

Door de jaren heen heeft VertiDrive vele verschillende robots ontwikkeld die allemaal voor andere doeleinden ingezet kunnen worden. Zo zijn er robots die alleen maar stofzuigen, maar ook robots die hoge druk spuiten. Daarnaast zijn er ook robots die hydroblasting zoals water jetting en UHP blasting kunnen verrichten. Een andere robot is dan weer beter geschikt voor abrasive blasting op zowel nat als droog oppervlakte. Voor elke situatie rondom het schoonmaken of bewerken van stalen oppervlakken van opslagtanks, windmolens of vrachtschepen is er een passende oplossing van Vertidrive te vinden.

De voordelen van een Vertidrive robot

Kiezen voor een Vertidrive robot betekent dat er gekozen wordt voor de vele voordelen die met deze innovatieve robots meekomt:

  • Een Vertidrive robot heeft meerdere functies, zoals verschillende manieren van wassen of schoonmaken.
  • Met een Vertidrive robot hoef je maar 1 persoon in te zetten om de robot te bedienen, maar verder doet de robot het werk.
  • Een Vertidrive robot maakt het werk makkelijker en veiliger.
  • Met een Vertidrive robot werken is ook milieuvriendelijker.
  • Met de Vertidrive robot maak je de oppervlakte snel schoon en werk je nog efficiënt ook.
  • Een Vertidrive robot kan door iedereen worden gebruikt, aangezien ze erg gebruiksvriendelijk zijn.
  • De robots zijn daarnaast ook onderhoudsarm. Er is niet veel onderhoud aan de robots nodig en ze gaan lang mee.

Geïnteresseerd in de robots van VertiDrive? Neem dan contact op met de adviseurs via de VertiDrive website.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.