Vet! Boek een volledig gepersonaliseerde, interactieve QuizShow voor jouw volgende evenement

25 mei 2022 09:05

Vet! Boek een volledig gepersonaliseerde, interactieve QuizShow voor jouw volgende evenement

Wil je een origineel en verassend bedrijfsevenement organiseren, volledig afgestemd op jouw bedrijf of thema? Mis dit dan niet! QuizX is een expert in high-end 'Pubquiz Shows' en biedt naast ready-to-go live quizshows ook gepersonaliseerde quizbelevingen voor bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten of zelfs als marketingtool op beurzen. Omdat de pubquiz show wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften is het een geweldige manier om producten, collega's en je bedrijf op een interactieve manier te promoten.

Wat is het verschil tussen de gepersonaliseerde Pubquiz Show van QuizX en een gewone pubquiz?

De gepersonaliseerde Pubquiz Show van QuizX is een vorm van entertainment voor bedrijven waarbij teamwork en betrokkenheid van werknemers wordt gestimuleerd. Een ‘gewone’ pubquiz is daarentegen een quiz met alleen vermaak als doel. De Pubquiz Shows hebben een hogere kwaliteitsstandaard, zijn véél interactiever en bevatten extra elementen zoals grappige fotovragen van collega’s, leuke feitjes over het bedrijf en minigames. Bovendien wordt de show afgestemd op de specifieke behoeften van het bedrijf of de gelegenheid. Dit is inclusief op maat gemaakte visuals, zelfgeschoten videobeelden en pakkende vragen die gegarandeerd de aandacht van het publiek trekt. Kortom, het is een evenement waar iedereen nog lang over zal napraten.

Wat zijn de voordelen van een gepersonaliseerde Pubquiz Show die aansluit bij de strategie van het bedrijf?

  1. Het is een vermakelijke activiteit waarmee je tegelijkertijd belangrijke informatie over het bedrijf kan communiceren.
  2. Je meet hoe goed werknemers daadwerkelijk op de hoogte zijn van belangrijke aspecten van het bedrijf.
  3. Het laat collega’s met elkaar praten en samenwerken door ze op een leuke en vriendschappelijke manier tegen elkaar te laten strijden.
  4. Het bevordert de teamgeest en saamhorigheid tussen medewerkers door ze het gevoel te geven deel uit te maken van een groter geheel. Dit creëert sterkere loyaliteit naar het bedrijf en tussen teamleden onderling.

Hoe personaliseert QuizX de Pubquiz Show voor jouw bedrijsevenement?

QuizX gaat samen met jou aan de slag om een unieke quiz te maken. Ze leren je bedrijf kennen en plannen een ochtend voor een creatieve brainstormsessie. Met handige templates en inspiratie zorgen ze voor een soepel ontwikkelproces en een quiz die zowel amuserend als informatief is. Indien gewenst kan je medewerkers er bij bertrekken met een leuke poll als input voor vragen of daag je ze uit om een leuke vraag, foto of gebeurtenis in te sturen. Dit zorgt altijd voor creatieve quizvragen.

En wil je de Pubquiz Show écht spectaculair maken? Kies dan voor ludieke concepten als: ‘De Razende Reporter’, waarmee een cameraman met iemand op bezoek gaat bij het bedrijf of bij collega’s op locatie voor hilarische en leerzame items, of bijvoorbeeld een ‘Live Muziekronde” gespeeld door muzikanten uit het bedrijf, of ga aan de slag met een zelfbedachte ronde waar speciaal beeldmateriaal voor wordt geschoten.

Tot slot vult QuizX de show met op maat gemaakte visuals in stijl van het bedrijf of evenement en leveren ze quizmateriaal op maat, zoals branded vragenkaarten, een gepersonaliseerde rad van fortuin of een quizmasteroutfit in bedrijfskleuren. Zo wordt jouw bedrijfsuitje omgetoverd in een professionele TV-Spelshow!

Dus, ben je op zoek naar een uniek en leuk bedrijfsevenement? Dan is deze gepersonaliseerde Pubquiz Show zeker een aanrader! Neem vandaag nog contact op via www.quizx.nl of 070 - 20 42 380 om de mogelijkheden te bespreken.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.