Ben van der Burg interviewt ondernemer Taco Zimmerman

8 februari 2023 10:14

Ben van der Burg interviewt ondernemer Taco Zimmerman

In deze serie Deal Talk-podcasts ontvangt voormalig topschaatser, podcasthost en commercieel directeur Ben van der Burg steeds een ondernemer die zijn of haar bedrijf verkocht heeft. Een openhartig gesprek ‘over dromen en daden, dilemma’s en deals’. Deze keer te gast: Taco Zimmerman, media-entrepreneur. “As long as there are couches, there will be TV”. Luister op Spotify:

https://open.spotify.com/episode/2XJQh3TaPFxUdWvFkHl5cF

BESCHRIJVING VAN AFLEVERING

‘As long as there are couches, there will be TV' is een gevleugelde uitspraak van programmamaker Taco Zimmerman. Hij studeerde Politicologie aan de VU en werd de producent van TV-programma’s zoals Groeten van Max, De geschiedenis van Nederland, Maestro, Ali B op Volle Toeren en DNA Unknown.

Zijn drijfveer is ‘saaie onderwerpen aantrekkelijk én moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken’. Hij verkocht zijn bedrijf Tuvalu Media aan Sony Pictures Television, kocht zijn bedrijf weer terug met behulp van Karmijn Kapitaal en verkocht het in 2017 aan de Franse TV-producent Newen. Ben van der Burg in gesprek met media-ondernemer Taco Zimmerman.

Deze Deal Talk serie heeft steeds een ondernemer te gast die vertelt over dromen en daden, over dilemma’s en deals. Host is Ben Van der Burg, voormalig professioneel schaatser en nu dagvoorzitter, commercieel directeur en enthousiast podcasthost.

Deal Talk is een podcast over fusies en overnames, geproduceerd door Cognito Media Amsterdam.

Wilt u ook te gast zijn in deze serie waarin ondernemers aan bod komen die hun bedrijf hebben verkocht of gekocht? Meld u aan bij: janjaap.omvlee@cognitomedia.nl

De Deal Talk podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Ansarada.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.