Bedrukte tassen dragen flink bij aan succesvolle promotiecampagne!

19 december 2022 13:02

Bedrukte tassen dragen flink bij aan succesvolle promotiecampagne!

Hoe laat ik mijn promotiecampagne een daverend succes worden? Pak ik groots uit met een buitenissige kick-off of kies ik voor een bescheidener aanpak met een minstens zo groot of nog groter effect? Denk zeker aan bedrukte tassen, want die vallen altijd in de smaak.

Een tasje? Heef het zin om je marketingbudget daaraan uit te geven? Jazeker. Een tas ligt bij iedereen goed. Of je nu winkelbezoeker, festivalganger, congresbezoeker of student bent; iedereen kan een tas gebruiken. Dus je kunt naar hartenlust uitdelen op een beurs, event, congres of festival.

Behalve dat iedereen een tas waardeert - wat je doelgroep oneindig groot maakt - kun je hem natuurlijk vullen met promotiemateriaal en/of leuke, praktische relatiegeschenken. En kies je voor tassen bedrukken met je eigen logo dan creëer je meerwaarde - merkbekendheid - voor een relatief laag bedrag. Het is ook daarom een prima uitgave voor wie een klein(er) marketingbudget heeft, om dit te spenderen aan promotietassen.

Waar vroeger plastic tassen rondgestrooid werden en vervolgens en masse in de prullenbak belandden, zijn de tasjes tegenwoordig veel duurzamer. Ze zijn gemaakt van onder meer linnen en katoen, waardoor ze herbruikbaar zijn. Dat is veel effectiever voor ondernemers, want het promotiemateriaal blijft voortaan in omloop. En dat de duurzaamheid hiermee ten goede komt, is ook een opsteker, want daarmee wil iedereen zich tegenwoordig graag afficheren.

De voordelen van herbruikbare bedrukte tassen op een rij:

  • Bij iedereen in trek. Van klein tot groot, van jong tot oud; iedereen kan wel een tas gebruiken.
  • Goedkoop. Voor een klein bedrag heb je al veel promotietassen. En een kleine hoeveelheid aanschaffen is ook mogelijk.
  • Groot bereik. Tassen met eigen logo gaan van hand tot hand. Ze reizen door het hele land en duikelen op bij zeer uiteenlopende gelegenheden. Het is een perfect relatiegeschenk.
  • Duurzamer. Van een wegwerpmaatschappij stappen we over naar een duurzame samenleving. Een goede ontwikkeling, waarop je anticipeert met duurzame tasjes.
  • Praktisch. Niet alleen is de tas met logo een perfect ondersteuningsmiddel van je advertentie- of promotiecampagne, omdat deze overal en goed zichtbaar is. Ook omdat het gewoon zeer praktisch is. Je kunt al je promotiemateriaal of andere leuke relatiegeschenken erin stoppen.

Waarop valt de keus: een katoenen tas bedrukken, of een linnen tas bedrukken? Of een papieren, jute, canvas…. Denkt u nu: welp, welke tas moet ik kiezen? Kijk op Gift Campain voor het totale assortiment en voor andere gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotieartikelen.

Denk voor de juiste tas out of the box

Een linnen tas met logo van katoen, linnen of papier volstaat altijd. Maar het kan ook interessant zijn om juist een tas te bedrukken met een super specifieke functie. Dan heb je een origineel en/of praktisch relatiegeschenk waarmee je je echt in de kijker speelt. Denk bijvoorbeeld aan een koeltas, een big shopper, strandtas of een reflecterende tas met lange draaghengsels. Ook interessant: een opvouwbare boodschappentas of een katoenen draagtas met gaas (geschikt voor fruit). Sla je slag en vergroot je marketingkracht met de juiste tas, op het juiste moment.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.