4 manieren om je personeel te laten weten dat je ze waardeert

18 november 2022 13:15

4 manieren om je personeel te laten weten dat je ze waardeert

Je bent het zonnetje op kantoor! Als bedrijfseigenaar wil je dat je werknemers zich gewaardeerd voelen. Zij zijn tenslotte degenen die helpen je bedrijf succesvol te maken! Het is een mooie manier om te zeggen: "Ik heb gemerkt dat je meer dan je best hebt gedaan, en ik wil je bedanken". En het kan natuurlijk ook net dat beetje meer motivatie geven om nog meer te knallen! Als werknemers het gevoel hebben dat hun inspanningen worden gezien, kunnen ze zich positiever voelen over hun werk en hun werkplek. Dus waar wacht je nog op? Hier zijn vier leuke ideeën om je op weg te helpen.

#1 Dank je wel!

Zeg "dank je wel". Het lijkt misschien een klein gebaar, maar een eenvoudig "dank je wel" kan je werknemers echt het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden. Zorg ervoor dat je het af en toe zegt en het ook meent! En nu de feestdagen eraan komen, is het een mooi moment om zakelijke kerstkaarten in te slaan. Het versturen van kaarten is een geweldige manier om je klanten en opdrachtgevers te laten zien dat je hun zaken waardeert. Een mooie manier om ze te bedanken is met een persoonlijke kaart!

#2 Een fijne bonus

Een bonus is een geweldige manier om je personeel te laten zien dat je dankbaar bent voor hun harde werk en toewijding gedurende het jaar. Het laat ook zien dat je investeert in hun verdere succes en bereid bent te investeren in hun toekomst. Hoe mooi is dat! Niet alleen zal je personeel dankbaar zijn voor de bonus, maar het kan ook helpen om de motivatie voor het nieuwe jaar te verhogen. Dus als je een manier zoekt om je personeel te laten zien hoeveel je hen waardeert, verstuur dan wat mooie kerstkaarten naar je personeel met een persoonlijke boodschap en laat ze glimlachen!

#3 Even niks doen

Geef ze vrije tijd. Tijd is kostbaar, dus geef je werknemers tijd cadeau door ze betaalde vakantiedagen of extra persoonlijke dagen aan te bieden. Dit zal hen laten zien dat je hun balans tussen werk en privé waardeert en dat je wilt dat ze ook buiten het werk van hun tijd genieten. Niets mooier dan dat!

#4 Een mooie ontwikkeling

Last but not least! Laat zien dat je om hun ontwikkeling geeft. Biedt mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei binnen het bedrijf. Dit laat je werknemers zien dat je investeert in hun toekomst en dat je wilt dat ze lang bij het bedrijf blijven. Een fijn gevoel voor je personeel, zo aan het einde van het jaar!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.