Gepubliceerd op 25 april 2019

Wereldmerk binnen één dag

Op 1 juni 2019 lanceert Kambukka een volledig nieuw premium merk on-the-go drinkflessen. Functionele, esthetische en weldoordachte drinkflessen waarmee het merk zich internationaal op de kaart zet, met distributie in meer dan dertig landen verspreid over vier continenten. De drinkflessen zijn vanaf die eerste junidag verkrijgbaar bij meer dan vijfhonderd verkooppunten. Informatie: www.kambukka.com

Stijn Lowette, CEO Bibo Brands, over deze opmerkelijke operatie: ‘We zijn reeds twee jaar bezig met de voorbereiding van deze lancering. We hebben veel geleerd van het merk Contigo dat we als exclusieve distributeur in tien jaar tijd hebben grootgemaakt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Met Kambukka staan we nu op eigen benen: van productontwikkeling tot marketing, van logistiek tot wereldwijde uitrol, we doen alles in eigen beheer. We zijn er helemaal klaar voor en vanaf 1 juni zijn de drinkflessen bij meer dan vijfhonderd verkooppunten verkrijgbaar. Dan zijn we binnen één dag een wereldmerk. Dat is prachtig en vooral te danken aan het Kambukka-team dat zich hier ongelooflijk voor inzet.’

Kambukka ontwerpt trendy drinkoplossingen voor mensen die onderweg zijn en bewust kiezen voor flessen die passen bij hun actieve levensstijl en persoonlijkheid. Het merk appelleert aan avontuur, plezier en actie.

Moderne look & feel

Met een moderne look & feel en een fles die gemakkelijk is in gebruik en jarenlang meegaat komt Kambukka tegemoet aan de wensen van de trendy consument. Die is zich steeds meer bewust van het feit dat de enorme afvalstroom wegwerpflessen moet stoppen. In het belang van het milieu kiest ze daarom een eigen drinkfles die ze altijd en overal mee naartoe neemt.

De drinkflessen van Kambukka zijn 100% lekvrij en uitgerust met de nodige innovaties die het leven van de gebruiker gemakkelijker maken. Zo introduceert het merk de Snapclean®-technologie waarmee het drinkmechanisme met één klik uit de deksel wordt verwijderd om het te reinigen.

Een andere innovatie is de 3-in-1 deksel. Deze is voorzien van een schuifsysteem met drie standen: volledig open (tijdens een vergadering of koffiepauze), gesloten (voor in de koffer of rugzak) of push-to-drink (in de auto of tijdens het lopen naar het perron). Bovendien zijn alle deksels van Kambukka uitwisselbaar. Informatie: www.kambukka.com.

Het 3-in-1 deksel met Snapclean® mechanisme.

Over Kambukka

Kambukka ontwerpt trendy drinkoplossingen voor actieve mensen die onderweg zijn. De gebruikers kiezen bewust voor flessen die passen bij hun actieve levensstijl en persoonlijkheid. Op die manier kunnen ze hun dorst naar meer uiten: meer avonturen, meer plezier, meer actie.

Kambukka-drinkware is 100% lekvrij en gemakkelijk uit elkaar te halen voor reiniging. Met tien jaar ervaring achter de rug, weet het merk precies hoe ze aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers over de hele wereld kan voldoen.

Onze partners