Olympia Oud-Beijerland verbouwd!

Olympia Uitzendbureau aan de Vlietkade 9 te Oud-Beijerland is sinds kort helemaal vernieuwd.  De ervaren ondernemer Frances Pas zwaait er de scepter. Zowel flexkrachten als klanten worden ontvangen in een prachtig verbouwd kantoor, helemaal in de huisstijl van Olympia. De koffie staat voor u klaar!

Frances Pas: ‘Ik vind het belangrijk om verder te kijken dan CV’s van uitzendkrachten enerzijds en functieomschrijvingen van bedrijven anderzijds. Mijn ervaring leert dat het belangrijk is dat een potentiële werknemer aansluit bij het DNA, de cultuur, van de werkgever. We nemen altijd een kijkje in de keuken van de bedrijven om te zien welke sfeer er hangt en wat de omgangsvormen zijn. De match tussen werknemer en werkgever is meer dan een match op papier. Zeker nu er veel vacatures zijn en de krapte in sommige branches alweer merkbaar is, is het belangrijk dat wij mensen spreken om te horen wat zij precies zoeken in een baan. Dit doen wij nu in ons verbouwde, maar vertrouwde kantoor, aan de Vlietkade.

Frances Pas heeft bijna 30  jaar ervaring in de uitzendbranche en is al acht jaar werkzaam als ondernemer bij Olympia. Olympia Barendrecht en Oud-Beijerland zijn de 2 kantoren waar wij werken voor een variatie aan bedrijven van MKB’ers tot corporates en wij  zenden  mensen uit van ongeschoolden tot Hbo-opgeleiden. Ook werving en selectie bieden wij aan. Met onze geavanceerde zoekmachines vinden wij elke kandidaat!

Over Olympia

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, is een uitzendorganisatie met zo’n 90 reguliere en 50 inhouse vestigingen in Nederland. Naar omzet gerekend behoort Olympia tot de top van de uitzendbureaus van Nederland. Olympia levert een breed scala aan personeelsdiensten en richt zich daarbij op vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een franchiseformule: de lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar uitgebreide on- en offline netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote landelijke organisatie, in combinatie met de kracht en betrokkenheid van het lokale ondernemerschap. Meer informatie over Olympia kunt u vinden op www.olympia.nl.

Onze partners