Gepubliceerd op 25 juni 2019

Nieuwe directeur Rabobank Oosterschelde

Frank Capel (48) is sinds 1 juni 2019 de nieuwe directeur van Rabobank Oosterschelde, met vestigingen in Goes, Zierikzee en Tholen. De Zuid-Limburger van origine komt in de plaats van Jos van Esbroeck, die op zijn beurt Ad de Korte was opgevolgd. ,,Ad en Jos hebben Rabobank Oosterschelde op een mooie manier geleid en een professionele organisatie achter gelaten. Dat realiseer ik me terdege”, aldus Frank Capel. De drie Zeeuwse Rabobanken werken sinds begin dit jaar samen met vijf banken in West-Brabant via specialistenteams. ,,De lokale betrokkenheid is de kracht van onze bank. Door de specialistenteams in Roosendaal kunnen we die nog beter inhoud geven. Kennis en ervaring wordt zo gedeeld met collega’s van andere banken, waardoor we ons nog meer kunnen focussen op maatwerk. Daarbij kunnen we uiteraard ook een beroep blijven doen op de branche-specifieke kennis vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht.”

Naast de reguliere klantenbezoeken gaat de nieuwe directeur van Rabobank Oosterschelde, financieel marktleider in Zeeland, ook veel naar netwerkbijeenkomsten. ,,Het is belangrijk om te weten wat er speelt in de lokale samenleving en bij de ondernemers. Daarbij is het goed om een vertrouwensband met de klant op te kunnen bouwen, zodat je hem of haar nog beter kunt adviseren.”

De opa van Frank was een echte koempel, werkzaam in de Limburgse mijnen. Zijn vader ging naar de zeevaartschool in Vlissingen en werd later kapitein op de grote vaart. ,,Mede door mijn vader is de voorliefde voor de provincie Zeeland ontstaan. De flora en fauna van Nationaal Park Oosterschelde zijn bijvoorbeeld schitterend”, aldus Frank Capel die met veel energie aan de slag is gegaan bij Rabobank Oosterschelde.

www.rabobank.nl/lokale-bank/oosterschelde/

Onderschrift foto: Frank Capel is sinds 1 juni 2019 de nieuwe directeur van Rabobank Oosterschelde.

Onze partners