Wij zijn jarig!

Hieperdepiep hoera! Hét Ondernemersbelang bestaat 20 jaar, en dat moet gevierd worden. Daarom kun je vanaf 1 maart sparen voor leuke prijzen bij Hét Ondernemersbelang. Van een bol.com waarde cheque tot bluetooth oordoppen! Hoe je deze prijzen kunt winnen?

Bij iedere aankoop spaar je voor punten. Voor elke uitgegeven euro krijg je 1 punt. Vanaf 1250 punten heb je al prijs! Wil je toch nog even doorsparen? Dan laat je je punten nog lekker staan en verzilver je jouw punten misschien wel voor een nieuwe tas. Wil jij jouw punten verzilveren? Kies één van de drie prijzen uit de categorie met het aantal punten dat je wilt besteden. Neem daarna contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jij jouw prijs opgestuurd krijgt, want wie jarig is trakteert!

Van magazine naar online kennisplatform

Dit jubileum is natuurlijk een mooie mijlpaal. Het startte allemaal 20 jaar geleden toen Jelte Hut op een creatieve manier begon met het uitgeven van het magazine Hét Ondernemersbelang. Dit magazine werd in twintig regio’s in Nederland uitgegeven en bevatte inhoudelijke artikelen, bedrijfsreportages en advertenties voor en door bedrijven.

De toenemende vraag naar online publicaties en de dalende oplages van het magazine hebben er in de loop der jaren voor gezorgd dat Hét Ondernemersbelang zich heeft ontwikkeld tot wat het vandaag de dag is.

Directeur Lucas Bernard was bij de oprichting van Hét Ondernemersbelang al onderdeel van het team. Hij heeft mogen meemaken hoe het nieuwe magazine werd opgericht. “Bij de oprichting hebben wij een risico genomen om dit magazine te beginnen.” Maar het genomen risico werd beloond met een groot succes. Lucas werd in 2018 directeur van het huidige onlineplatform Hét Ondernemersbelang en is van plan samen met zijn team nog mooie resultaten te gaan behalen. Lucas geeft aan trots te zijn op zijn team en de plek waar ze nu staan. “Ik hoop dat we nog vele jaren met elkaar van betekenis kunnen zijn voor ondernemend Nederland.”

Meer informatie

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op via:
Telefoon: 0512 74 52 20
Email: info@ondernemersbelang.nl

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.