Vrouwen aan de top 20 februari 2020 Rotterdam

Uitnodiging Rondetafelgesprek: 'Vrouwen aan de top'

ORGANISATIE:
ONDERNEMERSBELANG

20 februari 2020
10:00 - 12:00

Wilhelminakade 1

ROTTERDAM

BLAUWTULP WEALTH MANAGEMENT
MAASTOREN 43E VERDIEPING

Over het Rondetafelgesprek

Vrouwen aan de top

Ter ere van The Next Women Top 100 2019 organiseert Het Ondernemersbelang wederom het leukste en gezelligste ronde tafelgesprek van Nederland ‘Vrouwen aan de top’ op 20 februari 2020.

 

Na het succes van de afgelopen edities begin 2019 met special guest Annemarie van Gaal, organiseren wij ook dit jaar weer een ronde tafelgesprek voor álleen vrouwelijke ondernemers. Brainstormen over mogelijkheden voor het nieuwe jaar, succesverhalen, stress rondom een nieuwe handtas? Je kan het zo gek niet bedenken, ieder ontwerp wordt besproken tijdens deze bijeenkomst.

Vooraf aan het gesprek neemt een professioneel journalist contact met je op voor een kort interview. Tevens is er dan de mogelijkheid om een stelling door te geven die jij graag bespreekbaar zou willen maken tijdens de ronde tafel. Tijdens het gesprek ontbreekt het je aan niks, notitieblokjes, pennen en natuurlijk liters groene thee of latte macchiato.

Na afloop van het gesprek zal een heerlijke lunch ter beschikking zijn, tevens is dit hét moment op lekker te gaan netwerken of kletsen met de andere vrouwelijke kanjers. Naderhand maakt de journalist een prachtig artikel van het gesprek en worden er nog wat gezellig kiekjes geschoten. Alles wordt samengevoegd tot een mooi artikel en dit verzenden wij naar onze database van bijna 34.000 MBK ondernemers!

Pak je toch even mee! Natuurlijk is dit allemaal leuk en aardig, maar geloof mij, hét vrouwelijkste ronde tafelgesprek van Nederland, hier wil je bij zijn!

Hoe werkt een ronde tafel?
Wat is úw ondernemende antwoord als u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek waar u andere ondernemers ontmoet die u een stukje inspiratie brengen, die nieuwe inzichten delen en die graag deel willen uitmaken van uw netwerk?

Ondernemers en/of beleidsmakers (maximaal 12 tafeldeelnemers) praten over een actueel onderwerp, regionale ontwikkeling(en) en problematiek binnen hun vakgebied. Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen. Dit artikel wordt verstuurd via onze landelijke digitale Nieuwsbrief naar zo’n 33.000 e-mailadressen op directie- en managementniveau.

Het eindresultaat?
De deelnemers gaan naar huis met verrassende inzichten en invalshoeken, die inspiratie opleveren om hun eigen ondernemerschap verder vorm te geven en te optimaliseren. Daarnaast wordt er een uitgebreide reportage van het rondetafelgesprek meegenomen in onze digitale landelijke dedicated nieuwsbrief.

Hierin zal het 1e artikel het verslag van de ronde tafel zijn, gevolgd door advertorials/ bedrijfsreportages/ interviews van de deelnemers. Wilt u een keer deelnemen of een ronde tafel organiseren?! Reserveer dan tijdig. Deelname aan het rondetafelgesprek is kosteloos bij afname van een media-uiting.

Meer informatie over de ronde tafels:
Hoe ziet een Rondetafelgesprek bij Hét Ondernemersbelang eruit?

Deelnemers

Interall Group BV – Karin Stoevenbeld

Rotterdam Business Events – Danielle de Wilde 

Opties Deelname rondetafelgesprek

 

Optie A:
✔ Deelname rondetafelgesprek
✔  Verslag rondetafelgesprek in een regionale dedicated nieuwsbrief
✔  Deling van verslag ronde tafel op onze social media kanalen

Investering: €495,- excl. BTW

 

Optie B:
✔  Deelname rondetafelgesprek
✔  Verslag rondetafelgesprek in een regionale dedicated nieuwsbrief
✔  Deling van verslag rondetafelgesprek op onze social media kanalen
✔  Uitlichting bedrijfsreportage (materiaal zelf aanleveren), deze wordt ook gedeeld in dezelfde dedicated nieuwsbrief

Investering: €750,- excl. BTW

 

Optie C:
✔  Deelname rondetafelgesprek
✔  Verslag rondetafelgesprek in een regionale dedicated nieuwsbrief
✔  Deling van verslag rondetafelgesprek op onze social media kanalen
✔ Unieke bedrijfsreportage door een professioneel fotograaf en journalist bij u op locatie, deze wordt ook gedeeld in dezelfde dedicated nieuwsbrief

Investering: €995,- excl. BTW 

 

Optie D:

✔  Deelname rondetafelgesprek
✔  Verslag ronde tafel in een regionale dedicated nieuwsbrief
✔  Deling van verslag ronde tafel op onze social media kanalen
✔ Unieke bedrijfsreportage door een professioneel fotograaf en journalist bij u op locatie, deze wordt ook gedeeld in dezelfde dedicated nieuwsbrief
✔ Gratis Deelname bij een afname van onze “partnership” pakket!

 

Opgeven kan bij:
Femke van der Bij
F.vdbij@ondernemersbelang.nl
Telefoon: 0512 – 74 52 24