Future of Work 21 november 2019

Over het Rondetafelgesprek

The future of work

Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan het rondetafelgesprek over ‘The future of work’ op 21 november 2019

The Future of Work wordt gevormd door twee krachtige componenten: de groeiende acceptatie van kunstmatige intelligentie op de werkvloer & maatschappij en de uitbreiding van het personeelsbestand met zowel on- als off-balance-talent. Welke veranderingen staan ons nog te wachten op de werkvloer, bij het personeel en de veranderingen van aard van het werk zelf in de near Future? En bent u daar klaar voor met uw bedrijf?

 

Hoe werkt een ronde tafel?

Wat is úw ondernemende antwoord als u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek waar u andere ondernemers ontmoet die u een stukje inspiratie brengen, die nieuwe inzichten delen en die graag deel willen uitmaken van uw netwerk?

Ondernemers en/of beleidsmakers (maximaal 12 tafeldeelnemers) praten over een actueel onderwerp, regionale ontwikkeling(en) en problematiek binnen hun vakgebied. Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen. Dit artikel wordt verstuurd via onze landelijke digitale Nieuwsbrief naar zo’n 30.000 e-mailadressen op directie- en managementniveau.

Het eindresultaat?
De deelnemers gaan naar huis met verrassende inzichten en invalshoeken, die inspiratie opleveren om hun eigen ondernemerschap verder vorm te geven en te optimaliseren. Daarnaast wordt er een uitgebreide reportage van het rondetafelgesprek meegenomen in onze digitale landelijke dedicated nieuwsbrief.

Hierin zal het 1e artikel het verslag van de ronde tafel zijn, gevolgd door advertorials/ bedrijfsreportages/ interviews van de deelnemers. Wilt u een keer deelnemen of een ronde tafel organiseren?! Reserveer dan tijdig. Deelname aan het rondetafelgesprek is kosteloos bij afname van een media-uiting.

Meer informatie over de ronde tafels:

Hoe ziet een Rondetafelgesprek bij Hét Ondernemersbelang eruit?


Deelname ronde tafel

✔ Verslag ronde tafel in een landelijke dedicated nieuwsbrief

✔ Artikel inclusief journalist en fotograaf op locatie voor een bedrijfsreportage (all-in)

✔ Deling van verslag ronde tafel + uw artikel op onze kennisbank + social media + dedicated mailcampagne naar 30.000 ondernemers

Investering: € 750,- ex btw

Opgeven kan bij:
Rico van der veen

r.vanderveen@ondernemersbelang.nl
Telefoon: 0512 – 74 52 34