Duurzaam ondernemen 21 november 2019 Utrecht

Over het Rondetafelgesprek

Sustainable entrepreneurship

Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan het rondetafelgesprek over ‘Sustainable entrepreneurship’ op 21 november 2019.

Duurzaam ondernemen en MVO heeft allang niet meer alleen te maken met recycling en fair-trade. Het is een manier van ondernemen met businessmodellen voor de lange termijn. Zoals circulaire economie, product-as-a-service en bio based materialen. Duurzaam ondernemen gaat over innovatie en over kansen, het is een manier van ondernemen die past bij de uitdagingen van nu én van de toekomst. Hoe Duurzaam is jou bedrijf en wat zijn jou lange termijn plannen voor een Sustainable Business?  

 

Hoe werkt een ronde tafel?

Wat is úw ondernemende antwoord als u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek waar u andere ondernemers ontmoet die u een stukje inspiratie brengen, die nieuwe inzichten delen en die graag deel willen uitmaken van uw netwerk?

Ondernemers en/of beleidsmakers (maximaal 12 tafeldeelnemers) praten over een actueel onderwerp, regionale ontwikkeling(en) en problematiek binnen hun vakgebied. Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen. Dit artikel wordt verstuurd via onze landelijke digitale Nieuwsbrief naar zo’n 30.000 e-mailadressen op directie- en managementniveau.

Het eindresultaat?
De deelnemers gaan naar huis met verrassende inzichten en invalshoeken, die inspiratie opleveren om hun eigen ondernemerschap verder vorm te geven en te optimaliseren. Daarnaast wordt er een uitgebreide reportage van het rondetafelgesprek meegenomen in onze digitale landelijke dedicated nieuwsbrief.

Hierin zal het 1e artikel het verslag van de ronde tafel zijn, gevolgd door advertorials/ bedrijfsreportages/ interviews van de deelnemers. Wilt u een keer deelnemen of een ronde tafel organiseren?! Reserveer dan tijdig. Deelname aan het rondetafelgesprek is kosteloos bij afname van een media-uiting.

Meer informatie over de ronde tafels:

Hoe ziet een Rondetafelgesprek bij Hét Ondernemersbelang eruit?


Deelname ronde tafel

✔ Verslag ronde tafel in een landelijke dedicated nieuwsbrief

✔ Artikel inclusief journalist en fotograaf op locatie voor een bedrijfsreportage (all-in)

✔ Deling van verslag ronde tafel + uw artikel op onze kennisbank + social media + dedicated mailcampagne naar 30.000 ondernemers

Investering: € 750,- ex btw

Opgeven kan bij:
Rico van der veen

r.vanderveen@ondernemersbelang.nl
Telefoon: 0512 – 74 52 34