Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

RVO: De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Waarom is Nederland toch zo’n ondernemend land? Hoe komt het dat we internationaal zo succesvol zijn? Dat onze agrarische sector wereldwijd toonaangevend is? Dat we bekend staan om onze innovatiekracht? En dat we steeds meer inzetten op duurzaamheid?

Natuurlijk. Het ondernemen zit in ons bloed. En er is meer. De overheid zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. De ministeries stippelen daar beleid voor uit. En de taak om dit uit te voeren ligt bij RVO: de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Onze mensen maken wereldwijd verbinding. Tussen bedrijven, kennis- en financiële instellingen, ambassades en lokale overheden. We leveren expertise. Bijvoorbeeld over landen, octrooien, of duurzame oplossingen. We informeren over financiële en fiscale regelingen. En we zorgen voor een gelijk speelveld, door het uitvoeren van wet- en regelgeving.

RVO werkt in opdracht van Rijksoverheid, EU, gemeenten en provincies. Voor ondernemend Nederland. Samen met verschillende partners maken we Nederland economisch sterker en duurzamer. Daar zijn we trots op!

Wij zijn RVO: De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Contactgegevens:
Website: www.rvo.nl

Klik op onderstaande artikelen om de artikelen van RVO te lezen.