Hét Ondernemersbelang

Hét Ondernemersbelang is uitgegroeid tot hét crossmediaal kennis- en communicatieplatform vóór en door ondernemers.

Het veelgelezen business magazine met een landelijke oplage van 110.000 exemplaren, en het online platform heeft met 20 edities een krachtige positie in de regio. Zowel online als offline biedt het de ondernemer een schat aan bruikbare en relevante informatie. Het magazine wordt vijf keer per jaar in controlled circulation op directieniveau toegezonden aan bedrijven, gemeentelijke- en overheidsorganisaties.
Hét Ondernemersbelang verbindt ondernemers uit de regio. Offline met het business magazine Hét Ondernemersbelang, real life via georganiseerde masterclasses en rondetafelgesprekken en online met het digitaal kennis- en communicatieplatform. Hét Ondernemersbelang is daarmee dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Vandaag de dag is het erg belangrijk om je doelgroep zo breed mogelijk te benaderen met kennisinhoudelijke informatie en ze zo aan je te binden. Maar hoe organiseer je dat allemaal? En welke keuzes moet je daarin maken? Ieder communicatiekanaal vereist een andere aanpak. Hét Ondernemersbelang helpt u graag om antwoord op die vragen te geven en uw content via al die kanalen goed te verspreiden. Zo weten uw klanten u goed te vinden, wordt u extra gewaardeerd omdat u goed vindbaar bent en zien ze u als autoriteit op uw vakgebied.
Graag nemen wij u mee op deze bijzondere reis.  Bent u er klaar voor? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan stellen we samen een mooie reis samen!