OVER ONS

HÉT CROSS MEDIAAL KENNIS- EN COMMUNICATIEPLATFORM VÓÓR EN DOOR ONDERNEMERS

Verbinden met ondernemers uit de regio? Hét Ondernemersbelang is dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Vandaag de dag is het woord ‘online’ niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Hét Ondernemersbelang biedt daarom een online platform bestaande uit 20 regio’s met een schat aan bruikbare en relevante informatie voor de ondernemer. Door middel van zowel landelijke als regionale mailcampagnes houdt Hét Ondernemersbelang ondernemers up-to-date met het laatste nieuws en de nieuwste trends.

Naast het online digitale kennis- en communicatieplatform organiseert Hét Ondernemersbelang real time masterclasses en rondetafelgesprekken; de ideale manier om in contact te komen met andere ondernemers.

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je doelgroep zo breed mogelijk te benaderen met kennisinhoudelijke informatie en ze zo aan je te binden. Maar hoe organiseer je dat en welke keuzes moet je daarin maken? Hierin is het van essentieel belang om de communicatie via verschillende kanalen af te stemmen op de doelgroep. Hét Ondernemersbelang helpt u graag om antwoord te geven op al uw vragen en uw content via al die kanalen goed te verspreiden.

 

Graag nemen wij u mee op deze bijzondere reis. Bent u er klaar voor? Vul het onderstaande formulier in en neem zo vrijblijvend contact met ons op!

Vul hier uw telefoonnummer in, zodat we snel contact met u op kunnen nemen! ( optioneel)
Vul hier uw woonplaats in, zodat je direct door de juiste persoon geholpen wordt! (optioneel)
In welke regio/branche bent u actief? (optioneel)

Smart Business Publishers Online BV

Morra 2 – 41
9204 KH Drachten
Telefoon 0512 – 74 52 20
Email info@ondernemersbelang.nl
Smart Business Publishers Online BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 64107760

Voor het doorgeven van persberichten, adreswijzigingen en aanvragen van advertentiemogelijkheden kunt u mailen naar: info@ondernemersbelang.nl