OVER ONS

HÉT CROSS MEDIAAL KENNIS- EN COMMUNICATIEPLATFORM VÓÓR EN DOOR ONDERNEMERS

Verbinden met ondernemers uit de regio? Hét Ondernemersbelang is dé verbindende factor naar kennis en nieuwe contacten voor ondernemers.

Vandaag de dag is het woord ‘online’ niet meer weg te denken binnen een bedrijf. Hét Ondernemersbelang biedt daarom een online platform bestaande uit 20 regio’s met een schat aan bruikbare en relevante informatie voor de ondernemer. Door middel van zowel landelijke als regionale mailcampagnes houdt Hét Ondernemersbelang ondernemers up-to-date met het laatste nieuws en de nieuwste trends.

Naast het online digitale kennis- en communicatieplatform organiseert Hét Ondernemersbelang real time masterclasses en rondetafelgesprekken; de ideale manier om in contact te komen met andere ondernemers.

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je doelgroep zo breed mogelijk te benaderen met kennisinhoudelijke informatie en ze zo aan je te binden. Maar hoe organiseer je dat en welke keuzes moet je daarin maken? Hierin is het van essentieel belang om de communicatie via verschillende kanalen af te stemmen op de doelgroep. Hét Ondernemersbelang helpt u graag om antwoord te geven op al uw vragen en uw content via al die kanalen goed te verspreiden.

 

Graag nemen wij u mee op deze bijzondere reis. Bent u er klaar voor? Vul het onderstaande formulier in en neem zo vrijblijvend contact met ons op!

Maak kennis met ons team

Lucas Bernard
Directeur
Lucas is sinds de oprichting in 2002 verbonden aan hét Ondernemersbelang. Als directeur motiveert en regisseert hij het team.
Linkedinemail
Lydia de Vries
Office Manager
Lydia leidt alle werkzaamheden op kantoor in goede banen, en is daarmee de spin in het web. Vragen? Zij beantwoordt ze graag.
Linkedin lydiaemail
Albert Sliedrecht
Business Development Manager
Albert heeft jarenlange ervaring in het verbinden van ondernemers. Samen met jou zorgt hij voor extra business. Ben je gevestigd in het oosten of zuiden van Nederland? Dan helpt hij jou graag verder.
linkedin albertemailadres
Frank Sanders
Business Development Manager
Frank is een echte doorzetter en altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw marketingdoelen. Zowel landelijk als voor de regio’s Noord- en Zuid-Holland is Frank je sparringspartner.
Linkedin Frankemailadres
Femke van der Bij
Accountmanager
Femke is dé persoon als je op zoek bent naar iemand die zich in jouw situatie kan inleven en graag met je meedenkt over de beste opties. Voor de regio’s Overijssel, Noord-Oost Gelderland en Limburg helpt ze je graag verder.
linkedinemail
Ali Nuweif
Accountmanager
Ali is met zijn enthousiasme de perfecte persoon om te zoeken naar het beste antwoord voor jou. Zit je in de regio’s Flevoland, Utrecht en Gooi & Eemland? Dan kun je met al je vragen bij hem terecht.
linkedin Aliemail
René de Boer
Online Marketeer
René is hét creatieve brein van de organisatie. Een vat vol ideeën, die zorgt voor de optimalisatie van alle digitale aspecten.
Linkedin Renéemail
Kira Stienstra
Online Marketeer
Kira zorgt voor de beste leads voor ons salesteam. Ze houdt zich vooral bezig met het ontwerpen van de beste leadpagina’s!
Linkedin kiraemail
Michelle Noorman
Online Marketeer
Michelle neemt graag de touwtjes in handen en zorgt met haar creativiteit tot het perfecte resultaat voor jou!
E-mail
Johannes Swieringa
DGA Hét Ondernemersbelang Print
Johannes is verantwoordelijk voor de fysieke magazines in de regio’s Arnhem – de Liemers en Nijmegen – Rivierenland. Voor vragen over dit onderdeel van de organisatie ben je bij hem aan het juiste adres.
Linkedin Johannesemail

Smart Business Publishers Online BV

Morra 2 – 41
9204 KH Drachten
Telefoon 0512 – 74 52 20
Email info@ondernemersbelang.nl
Smart Business Publishers Online BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 64107760

Voor het doorgeven van persberichten, adreswijzigingen en aanvragen van advertentiemogelijkheden kunt u mailen naar: info@ondernemersbelang.nl