maak kennis met ons team

Lucas Bernard
Directeur
Lucas is sinds de oprichting in 2002 verbonden aan hét Ondernemersbelang. Als directeur motiveert en regisseert hij het team.
Linkedinemail
Lydia de Vries
Office Manager
Lydia leidt alle werkzaamheden op kantoor in goede banen, en is daarmee de spin in het web. Vragen? Zij beantwoordt ze graag.
Linkedin lydiaemail
Albert Sliedrecht
Business Development Manager
Albert heeft jarenlange ervaring in het verbinden van ondernemers. Samen met jou zorgt hij voor extra business. Ben je gevestigd in het oosten van Nederland? Dan helpt hij jou graag verder.
linkedin albertemailadres
Frank Sanders
Business Development Manager
Frank is een echte doorzetter en altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw marketingdoelen. Zowel landelijk als voor de regio’s Noord- en Zuid-Holland is Frank je sparringspartner.
Linkedin Frankemailadres
Rico van der Veen
Accountmanager
Rico is met zijn enthousiasme de perfecte persoon om te zoeken naar het beste antwoord voor jou. Zit je in de regio’s Flevoland, Utrecht en Gooi & Eemland? Dan kun je met al je vragen bij hem terecht.
LinkedIn RicoEmail
Björn Schilder
Accountmanager
Björn is dé persoon als je op zoek bent naar iemand die zich in jouw situatie kan inleven en graag met je meedenkt over de beste opties. Voor de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe helpt hij je graag verder.
linkedinemail
Michelle Noorman
Online Marketeer
Michelle neemt graag de touwtjes in handen en zorgt met haar creativiteit voor het perfecte resultaat voor jou!
E-mail
Kira Stienstra
Online Marketeer
Kira zorgt voor de beste leads voor ons salesteam. Ze houdt zich vooral bezig met het ontwerpen van de beste leadpagina’s!
Linkedin kiraemail
Rob de Vries
Online Marketeer
Rob denkt graag met je mee over de juiste manier om je bedrijf te presenteren. Met zijn inzicht en creatieve vermogen zorgt hij voor de beste resultaten.
Linkedin RobEmail
Johannes Swieringa
DGA Hét Ondernemersbelang Print
Johannes is verantwoordelijk voor de fysieke magazines in de regio’s Arnhem – de Liemers en Nijmegen – Rivierenland. Voor vragen over dit onderdeel van de organisatie ben je bij hem aan het juiste adres.
Linkedin Johannesemail