Linden & Barbosa

Linden & Barbosa


Hoeveel tijd besteedt de gemiddelde Nederlander per dag aan het consumeren van media? Acht uur en veertig minuten, is het antwoord. En als we daar het mediagebruik in combinatie met andere activiteiten zoals koken, autorijden en werken bij optellen, gaat het zelfs om nog veel meer. 

Media is overal
Radio luisteren, televisie kijken, de krant doorbladeren, Twitter en Facebook bijwerken, magazines lezen, apps downloaden, nieuwssites scannen en ga zo maar door. Media vind je overal en zit in onze levens verankerd. Organisaties die in contact willen blijven met hun doelgroep en hun reputatie willen versterken kunnen om die reden niet meer zonder media. Om die effectief en efficiënt in te zetten is een goede communicatiestrategie een absolute voorwaarde. 

Doelgericht advies
Daar komt Linden & Barbosa om de hoek kijken. Bij ons werken merkenbouwers, communicatiestrategen en PR-professionals actief met elkaar samen aan één doel: zichtbaar betere resultaten voor onze klanten. Wij adviseren over uiteenlopende communicatievraagstukken, zitten bovenop het nieuws en maken en publiceren relevante content. Onze consultants zijn ervaren professionals.
Daarmee is Linden & Barbosa de ideale sparringpartner op directie- en managementniveau.

Contactgegevens:
Telefoon: 020 589 39 93
Email: info@lindenbarbosa.nl

Website: www.lindenbarbosa.nl
Adres: Keizersgracht 482
1017 EG Amsterdam

Klik op onderstaande artikelen om de artikelen van Linden & Barbosa te lezen.