IJsselvliet Strategie & Realisatie

IJsselvliet Strategie en Realisatie is een organisatieadviesbureau gevestigd in Zwolle en Hengelo.

Het blijft alles behalve hetzelfde wanneer u ons in huis haalt. Dat is onze belofte. Met onze brede blik zien wij verbanden en maken wij verbindingen. Tussen disciplines en doelen, tussen mensen en resultaten, tussen strategie en realisatie. Wij brengen nieuwe energie en zetten uw organisatie en mensen in beweging.

Focus, Alignment en Commitment. Met een andere, brede kijk op het geheel zien en onderzoeken wij de samenhang tussen alle bewegingen in uw bedrijf. We bekijken of uw mensen uw toekomstvisie delen. We verkennen de gezamenlijke aansluiting op die gezette koers. En we peilen de betrokkenheid, ofwel krijgt het succes van het geheel voorrang op persoonlijk succes.

Samenhang en verbinding dus. Tussen mensen, middelen, processen én doelen. Daarin zitten de antwoorden en de weg naar uw stip op de horizon. Met de IJsselvliet Formule maken we de optelsom. Het resultaat is beweging, die nieuwe stroming: verbetering door verbinding.

Artikelen van IJsselvliet Strategie & Realisatie

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.