IJsselvliet Strategie & Realisatie

IJsselvliet Strategie en Realisatie is een organisatieadviesbureau gevestigd in Zwolle en Hengelo. Wij adviseren directies van organisaties over het opstellen en realiseren van strategie. Met een goede strategie word je als organisatie succesvoller. Dat succes zorgt voor behoud van jouw mensen en trekt nieuwe mensen aan.

Nog meer van betekenis zijn voor jouw organisatie, dat is ons streven. Dat vraagt om focus, doelen stellen en keuzes maken. Strategie bepalen, zo kun je het ook noemen. IJsselvliet helpt met keuzes maken en concreet koers zetten. Maar in een wirwar van mogelijke oplossingen, digitale innovaties en lokale initiatieven is het lastig focussen, laat staan keuzes maken. De noodzaak tot actie bij organisaties lijkt helder, maar de strategische en realistische concretisering vormt zo vaak een struikelblok, zien wij.

Want, welke kansen grijp je en welke laat je gaan? Hoe maak je optimaal gebruik van je beschikbare middelen? En, hoe zet je stappen richting die stip op de horizon?

Wij maken strategie zo concreet mogelijk. Strategie vertalen is samen in beweging komen en blijven. Maar ook even stilstaan, in de drukte van de dag, om te zien waar je precies staat. Onderzoeken wat werkt en wat niet. En dat kan niet zonder de juiste inzichten en informatie.

Artikelen van IJsselvliet Strategie & Realisatie

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.