Onze diensten

Ben jij benieuwd wat Hét Ondernemersbelang allemaal voor jou kan betekenen? Hieronder vind je een overzicht van de verschillende diensten die we aanbieden! Nog niet overtuigd van de meerwaarde voor jouw onderneming? Eén van onze specialisten staat je graag te woord!

Rondetafelgesprekken

Wil je verbinden met ondernemers uit de regio? Dan zijn de rondetafelgesprekken van Hét Ondernemersbelang iets voor jou! Doe inspiratie op, leer andere ondernemers kennen en creëer nieuwe inzichten.

Masterclasses

Hét Ondernemersbelang organiseert verscheidene masterclasses voor de ondernemer die vooruit wil. Met de aanwezigheid van inspirerende sprekers is het dé mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vak!

Mailcampagnes

Geen relevant nieuws meer missen? Met boeiende artikelen en aankomende evenementen houden de mailcampagnes jou op de hoogte van het laatste nieuws in jouw regio! Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in!

Mediakalender

Benieuwd wanneer welk thema aan bod komt in onze mailcampagnes? Met onze mediakalender weet je het hele jaar door precies welk thema in welke periode in de schijnwerpers staat!