Energietransitie creëert en vraagt om nieuwe businessmodellen

Uitnodiging
rondetafelgesprek

Energietransitie creëert en vraagt om nieuwe businessmodellen

DATUM

10-09-2020

TIJD

09:00 - 11:00

Locatie

Arnhem

Graag willen wij je uitnodigen om deel te nemen aan het rondetafelgesprek over ‘Energietransitie creëert en vraagt om nieuwe businessmodellen ‘. Met als host Kiemt (IPKW).

De huidige deelnemers:
Kiemt
RCT Gelderland

Hoe werkt een ronde tafel?
Wat is jouw ondernemende antwoord als je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een rondetafelgesprek waar je andere ondernemers ontmoet die je een stukje inspiratie brengen, die nieuwe inzichten delen en die graag deel willen uitmaken van jouw netwerk?

Ondernemers en/of beleidsmakers (maximaal 12 tafeldeelnemers) praten over een actueel onderwerp, regionale ontwikkeling(en) en problematiek binnen hun vakgebied. Het rondetafelgesprek vindt plaats onder leiding van een gespreksleider, tevens journalist die hierover een artikel schrijft. Iedere tafeldeelnemer mag zelf 3 stellingen bedenken en naar de journalist sturen die ze graag ter discussie op tafel zien komen. Dit artikel wordt verstuurd via onze landelijke digitale Nieuwsbrief naar zo’n 25.000 e-mailadressen op directie- en managementniveau.

Het eindresultaat?
De deelnemers gaan naar huis met verrassende inzichten en invalshoeken, die inspiratie opleveren om hun eigen ondernemerschap verder vorm te geven en te optimaliseren. Daarnaast wordt er een uitgebreide reportage van het rondetafelgesprek meegenomen in onze digitale landelijke dedicated nieuwsbrief.

Hierin zal het 1e artikel het verslag van de ronde tafel zijn, gevolgd door advertorials/ bedrijfsreportages/ interviews van de deelnemers. Wil je een keer deelnemen of een ronde tafel organiseren?! Reserveer dan tijdig.

Optie A

✔  Deelname rondetafelgesprek
✔  Verslag ronde tafel in Het Ondernemersbelang Arnhem-de Liemers (oplage 5000), op de website, op sociale media en in de nieuwsbrief
Investering: €525,- excl. BTW

Optie B

✔  Deelname rondetafelgesprek
✔  Verslag ronde tafel in Het Ondernemersbelang Arnhem-de Liemers (oplage 5000), op de website, op sociale media en in de nieuwsbrief
✔  Een 1/1 pagina interview/bedrijfsreportage
Investering: €1195,– excl. BTW

Optie C

✔  Deelname rondetafelgesprek
✔  Verslag ronde tafel in Het Ondernemersbelang Nijmegen-Rivierenland (oplage 5000), op de website, op sociale media en in de nieuwsbrief
✔  Een 2/1 pagina interview/bedrijfsreportage
Investering: €1750,- excl. BTW 

 

Opgeven kan bij:
Johannes Swieringa 
j.swieringa@ondernemersbelang.nl
Telefoon: 06-37444859