Diligence

Diligence

Wij zijn diligence. Wij begeleiden u bij de verkoop of fusie van uw bedrijf, de koop van een bedrijf en bij het vinden van een investeerder.

Omdat we zelf ondernemers zijn, weten we dat dit zakelijke beslissingen zijn die de nodige emoties kunnen losmaken. Daarom zorgen we ervoor dat u bij een bedrijfsoverdracht zowel financieel als persoonlijk succes boekt. In de ruim 20 jaar dat we dit doen, hebben we al bijna 500 deals gesloten.

Diligence is een onafhankelijke organisatie die bedrijfsovernameprocessen binnen het MKB begeleidt, zowel voor kopende als verkopende ondernemers (echter nooit voor beiden tegelijk).

Dé overnamespecialist van het MKB

Diligence is dé overnamespecialist van het MKB. We helpen u met het vinden van de juiste koper, verkoper, investeerder of fusiepartner. Wat we doen is ontzorgen, rust creëren en u het vertrouwen geven dat het goed komt. Dat kunnen we omdat we in onze ruim 20 jaar een track record hebben opgebouwd van bijna 500 succesvol gerealiseerde transacties. We hebben alles gezien en veel zelf aan den lijve ondervonden. Wij weten hoe u als ondernemer denkt; we zijn stuk voor stuk zelf ondernemers. Daarom weten we hoe belangrijk deze dingen zijn.

Wij van Diligence zijn meer dan bedrijfsovernamespecialist: we zijn coach en raadsman, die u door deze bewogen periode heen loodst. Onze adviseurs nemen tijdens het verkoopproces alle zorgen van u over zodat u zich kunt blijven richten op de dagelijkse gang van zaken. We geven u alle aandacht die u nodig heeft en rusten niet voordat u met een goed gevoel aan een nieuw leven kunt beginnen.

Contactgegevens:
Telefoon: 088 0550 350
Email: info@diligence.nl

Website: www.diligence.nl
Adres: Randhoeve 221 | 3995 GA | Houten