ZZP-boekhouder Amsterdam: uw boekhouder voor de zzp’er

8 maart 2021 09:00

ZZP-boekhouder Amsterdam: uw boekhouder voor de zzp’er

ZZP-boekhouder Amsterdam. Bent u zzp’er en bent u op zoek naar een professional boekhouder in Amsterdam die uw boekhouding kan verzorgen? Besteed uw administratie werkzaamheden uit aan ons voor een vaste all-in-prijs van 80 euro excl. btw per maand. Ons motto is, u doet waar u goed in bent dan nemen wij de boekhouding voor onze rekening. Want daar zijn wij goed én ervaren in.

Uitbesteden boekhouding

Veel zzp’ ers twijfelen over het uitbesteden van hun boekhouding. Onze ervaring leert dat uitbesteden juist gunstiger is voor u. De kosten zijn aftrekbaar, u bespaart tijd en wij kennen alle belastingwetten en u niet. U wilt zo weinig mogelijk belasting betalen en risico´s beperken. Wij zijn er om u daarmee te helpen.

Gaat u na werktijd en in de avond nog administratie doen waar u niet blij van wordt? Vreet de boekhouding u tijd en energie? Bel 06-13936399 en voor 960 euro excl. btw per jaar verzorgen wij alle aangiften. De kosten zijn voor u aftrekbaar en u krijgt er vrije tijd voor terug. Of u neemt een extra klus/opdracht aan. Werk waar u wél blij van wordt.

Advies-op-maat

ZZP-boekhouder Amsterdam bestaat al meer dan twintig jaar.  Wij willen geen grote bedrijven als klant, maar streven naar zo veel mogelijk zzp’ers als klant. Ook online helpen wij onze klanten middels wekelijkse tips op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Persoonlijke aandacht staat bij ons op de eerste plaats, in de coronacrisis was dat lastiger maar zijn we alsnog bereikbaar via Zoom en Skype en uiteraard de e-mail en ons 06-nummer. Wij denken pro-actief met u mee, ontzorgen en we geven gevraagd en ongevraagd advies-op-maat.

Waarom ZZP-boekhouder-Amsterdam?

Professionaliteit en advies-op-maat hebben wij hoog in het vaandel staan, net zoals persoonlijk contact. Wij willen wél graag de mens achter de zzp’er kennen. Wij zijn een open en transparant kantoor. Wij zeven dagen per week bereikbaar, ook na 17.00 en in de avond tot 22.00 uur. De ervaring leert dat de zzp’er liever na dan onder werktijd contact met ons opneemt.

Wij verzorgen:

Samenstellen van de balans, de jaarrekening is niet verplicht voor de zzp’er dus daar betaalt u ook niet voor.

Aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting.

Bijhouden en verwerken van de boekhouding.

Fiscaal advies, eventueel via onze fiscalist of accountant.

Extra startersbegeleiding.

Ja, ik wil mijn boekhouding laten doen door Boekhouder Amsterdam

Als zzp’er heeft u een goede adviseur nodig. Eén die niet alleen maar terugkijkt, maar ook een die met u vooruit durft te kijken naar toekomstige investeringen, aankopen of bedrijfsopvolging. De toekomst is immers veel interessanter dan het verleden. ZZP-boekhouder-Amsterdam kijkt naar de mens achter de ondernemer. Bij ons bent u geen nummer maar krijgt u persoonlijk advies-op-maat. U krijgt een vast contactpersoon. Bij ons geen uurtje factuurtje.

Online boekhouden

De boekhouding leverde men vroeger aan in een ordner. Anno nu is aanlevering via online boekhouden de norm. Gevolg is dat u reistijd naar de boekhouder bespaart en niet hoeft te printen en te ordenen. Bij ons hoeft u alleen de bestanden maar aan te leveren, wij verwerken de spullen en doen de btw-aangifte. Aan het einde van het boekjaar verzorgen we in maart/april de aangifte Inkomstenbelasting.

Contact

U kunt contact opnemen via email of gsm. Mail naar info@zzp-boekhouder.nl; Of bel ons op 06-13936399. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Graag geven we meer info over de zzp-diensten.

Aftrekbare kosten zzp'er boekhouder

Peter Brink

ZZP-boekhouder

Zeven dagen per week bereikbaar

Vaste jaarprijs

06-13936399

info@zzp-boekhouder.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.