Zakelijk financieren bij Credion Marum is een feit!

4 april 2019 12:19

Zakelijk financieren bij Credion Marum is een feit!

Per 1 februari 2019 is Arthur van Zwol in samenwerking met Accres Accountants en Belastingadviseurs in Marum een eigen CREDION vestiging begonnen. Door een vestiging te openen van de landelijke onafhankelijke adviesorganisatie CREDION, wordt de dienstverlening Accres op het gebied van zakelijke advisering en kredietverlening zo verder uitgebreid.

“Binnen het MKB is in de omgeving Marum (Groningen, leek, roden en omstreken) een sterke behoefte aan onafhankelijk advies en begeleiding bij nieuwe en bestaande financieringsoplossingen. Accres Accountants adviseert en ondersteunt ondernemers reeds, maar door samenwerking en aansluiting bij CREDION heeft zij vanaf heden meer dan 90 bronnen van geld tot haar beschikking,” geeft Jan Erik Nauta, directeur Accres Accountants & Belastingadviseurs aan. “Financiële markten veranderen en de financiering van ondernemingen is vaker een stapeling uit verschillende financieringsbronnen. Door deze samenwerking kunnen wij nu samen uit een breder aanbod kiezen en via CREDION Marum onafhankelijk een passende financiering voor ondernemingen realiseren”.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor bedrijf- en vastgoedfinanciering? Of eventuele lagere rente bij verlenging financiering? Neem contact met ons op via de website www.credion.nl/marum of per telefoon op (0594) 53 40 06.

Naar alle berichten van Credion terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.