Word jij eigenaar van een duurzaam meditatiekussen óf van een duurzaam bedrijf?

17 maart 2023 10:29

Word jij eigenaar van een duurzaam meditatiekussen óf van een duurzaam bedrijf?

Als je het sociaal naai atelier van Naald&Draad binnenloopt kijk je je ogen uit. Talloze stoffen, kleding en machines. In kleine groepjes zijn de deelnemers hier aan het werk om met de hand nieuwe producten te maken. Het is hier, in dit kleinschalige atelier dat Green Side haar nieuwste duurzame product laat maken: The Green Seat, het duurzame en sociale meditatiekussen. 

Dit is echter niet zomaar een meditatiekussen, maar – zoals het kleine atelier al doet vermoeden – een kussen met een verhaal. Een verhaal waar ook jij onderdeel van kan worden.  

Het meditatiekussen is gemaakt van restmaterialen die anders weggegooid zouden worden. Een uniek stukje stof dat gebruikt is om een mooie stoel of bank te bekleden, krijgt een tweede leven als buitenkant van de kussens en oude stroken gordijn krijgen een functie als binnenbekleding.   

Dit maakt elk kussen uniek. Gemaakt van unieke stoffen én gemaakt door unieke mensen op het naai atelier. Op dit naaiatelier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met veel passie en plezier aan het maken van de kussens. 

Jij kan dit verhaal op twee manieren mooier maken. Allereerst kan je natuurlijk een kussen voor jezelf of iemand anders aanschaffen. Daarnaast kan je echter ook het hele bedrijf overnemen! Green Side geeft mensen die interesse hebben in sociaal ondernemerschap de kans om zelf sociaal ondernemer te worden.  

Met support van Green Side kan je volledig eigenaar worden van ‘The Green Seat’ en wie weet, misschien worden jouw kussens wel het gesprek van de dag op de yoga mat! 

De reden hiervoor is simpel: Green Side gelooft dat iedereen die wil een kans moet krijgen om bij te dragen aan een mooiere wereld. Dus waarom niet mensen actief die kans gunnen?  

Meer informatie kan je vinden op de website van Green Side: www.green-side.nl/meditiatiekussen.  

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.