Win een Uitje voor je hele Team!

1 november 2021 09:25

Win een Uitje voor je hele  Team!

Het unieke Friese landschap biedt alle ruimte, creativiteit en energie die je nodig hebt om samen met je bedrijf of team tot inspirerende inzichten te komen. Al deze Friese inspiratie is nu nóg beter te vinden op de nieuwe website van Meet in Friesland.

Wat kan ik winnen voor mijn collega's?

Ter ere van de vernieuwde website is er een winactie die het team dat dit het meeste verdient meeneemt op expeditie in Friesland. Het was een jaar van thuiswerken, online vergaderen en afstand houden op de werkvloer. Nog nooit eerder hebben we onze collega`s zo moeten missen. Daar wil Meet in Friesland verandering in brengen. Samen met jou! Laat Meet in Friesland weten waarom jij je team een hart onder de riem wilt steken. Jouw inzending maakt kans om een volledig verzorgde dag in Friesland te winnen.

Meet in Friesland neemt je mee in een complot om je team in ‘All You Need is Love’ stijl te verrassen. Op een ogenschijnlijke normale werkdag rijdt de Veenstra Reizen Verrassingsbus voor de deur en neemt jou en je collega`s mee op expeditie. Het wordt een onvergetelijke ervaring!

Klik Hier om kans te maken op een waanzinnig teamuitje!

Meet in Friesland richt zich op de marketing van Friesland en de waddeneilanden als zakelijke (MICE) bestemming en is onderdeel van Visit Friesland, de destinatiemarketingorganisatie van Friesland. 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.