Werknemers Werkzaak direct inzetbaar

20 december 2022 09:44

 Werknemers Werkzaak direct inzetbaar

Zit je klem in je productie, heb je te weinig personeel, zit je (tijdelijk) met de handen in het haar? Of heb je leveringsproblemen en denk je na over reshoring. Werkzaak Rivierenland heeft een oplossingen voor deze vragen. Door het uitvallen van leveringen bij de opdrachtgevers is er ruimte voor nieuwe opdrachten. Werkzaak is voor veel opdrachtgevers al jarenlang een betrouwbare productiepartner.

De medewerkers van Werkzaak maken hoogwaardige producten zoals verstelbare autospiegels en accupacks. Ook doen zij eenvoudiger werk zoals om- en verpakwerkzaamheden.

Het werk kenmerkt zicht door:
Hoge kwaliteit Flexibiliteit
Betrouwbare levering
Meer flexibiliteit bij je productieproces
Sociaal ondernemen
Het werkproces weer dicht bij huis door reshoring

Werkzaak geeft mensen die weinig kansen krijgen in de maatschappij een professionele werkplek. Zij hebben talenten die ze willen inzetten. Zij willen dingen leren en zichzelf verbeteren. Zij willen graag werken, een bijdrage leveren aan de maatschappij, meedoen, sociale contacten opdoen en vooral een eigen inkomen verdienen. «

Via opdrachten aan Werkzaak
Rivierenland kun jij ook sociaal ondernemen!
Bel vandaag nog 088 9375 000 of mail naar werkgevers@werkzaakrivierenland.nl.
www.werkzaakrivierenland.nl/werkgever

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.