Werken, ontmoeten & vergaderen op een prachtige locatie in het centrum van Assen

18 oktober 2021 13:46

Werken, ontmoeten & vergaderen op een prachtige locatie in het centrum van Assen

Ben jij op zoek naar de beste locatie om te werken, ontmoeten en te vergaderen? Dan ben je bij De Drentse Zaak op het juiste adres!

Na een lange periode van verplicht thuiswerken en veel online vergaderen hebben veel ondernemers, bedrijven en organisaties meer dan ooit behoefte om elkaar weer in het ‘echt’ te zien.

De afgelopen maanden hebben we veel ondernemers, bedrijven en organisaties op de meest uiteenlopende manier hierbij geholpen. Dat deden we al voor corona, doen we nog steeds en blijven we doen!

Wil jij weten hoe we dat precies doen en wat we voor je kunnen betekenen? Kom eens werken, ontmoeten & vergaderen bij de Drentse Zaak.

Dagelijks kan je bij De Drentse Zaak terecht voor:

1. Vergaderruimtes en zaalverhuur van 1 tot 50 personen

Elke dag worden onze vergaderruimtes, spreekkamers en zalen door verschillende bedrijven en organisaties gebruikt. Goed om te weten: we rekenen geen extra kosten als je de beamer gebruikt, een extra flipover nodig hebt of je vergadering iets uitloopt.

2. Eigen Bedrijfsrestaurant

Dagelijks bereid ons flexibele team van de keuken lunches ’van de kaart’ en lopende buffetten voor. Heb je speciale (dieet) wensen? Wil je meer weten? Dan denken we graag met je mee.

3. Korte vergadering? Blijf lekker werken op één van onze flexwerkplekken. 

Blijven werken na een vergadering? Geen probleem. Je kunt heel makkelijk langer blijven werken in het flexkantoor of lounge. Laat het ons even weten als jij na je vergadering blijft werken.

4. Op loopafstand van het Asser bos

De Drentse Zaak zit in het centrum van Assen. Binnen twee minuten sta je in het sfeervolle middeleeuwse bos. Misschien wel het beste bewaarde geheim van De Drentse Zaak. Vergeet je laarzen dus niet.

5. Activiteiten om nog meer uit je training, overleg of team te halen

De Drentse Zaak werkt samen met JP Activiteiten. Je kunt je vergadering of training met een spelactiviteit afsluiten zodat jij de deelnemers ook op een andere manier leert kennen.

6. Verhuur van vaste kantoren en uitvalsbasis voor bedrijven in én buiten Drenthe

Per 1 januari 2021 zijn Martijn van der Tuin en Patrick Mayer eigenaar van De Drentse Zaak. Ze verhuren en beheren daarnaast ook andere vaste kantoren op diverse locaties in Assen. Interesse? Neem even contact met De Drentse Zaak.

Voor de lezers van de nieuwsbrief én de bezoekers van de website van het ondernemersbelang hebben we een speciale kennismakingsactie:

Boek je voor 31 december 2021 een vergaderruimte, trainingsruimte of spreekkamer dan ontvang je 50% korting op het verhuurtarief.

Heb je vragen, suggesties, andere wensen waarin je wilt dat we meedenken óf wil je eerst persoonlijk kennis maken en de ruimtes in alle rust bekijken?

Neem dan contact op met De Drentse Zaak. Stuur een e- mail naar info@dedrentsezaak.nl  of bel ons op via 0592 – 239000.

Martijn, Patrick of éen van onze teamleden neemt binnen 24 uur contact met je op!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.