Waarom sokken met logo laten drukken voor je bedrijf?

30 juni 2022 10:26

Waarom sokken met logo laten drukken voor je bedrijf?

Sokken zijn hartstikke leuk om cadeau te doen. Het is dan ook een geweldig idee om op maat gemaakte sokken weg te geven als bijvoorbeeld promotiemateriaal of relatiegeschenk. Zijn het goede sokken, dan blijven ze bij een hele hoop mensen hangen en worden ze nog door veel meer mensen gezien. Daarbij is het een stuk origineler dan gewoon een pen. Nog niet overtuigd? In dit artikel noemen we vier redenen om sokken als relatiegeschenk of promotiemateriaal te laten drukken.

De leukste sokken laten drukken

Sokken met logo zijn geweldig leuk om te laten drukken, daar vertellen we je verderop meer over. Je kunt sokken met logo dan ook op veel plekken laten maken, zoals bij Sokkenplaats. Kies je maat, het soort sok, de kleur, de bedrukking en zelfs de verpakking. Zo worden het echt jouw sokken en passen ze perfect bij je bedrijf.

1. Het is erg origineel

We schreven het al eventjes, maar sokken zijn een erg origineel cadeau, relatiegeschenk of promotiemateriaal. Pennen of usb-sticks zie je vaak voorbij komen, maar sokken zijn nog lang niet alomtegenwoordig in de marketingwereld. Meer dan genoeg reden dus om ze uit te delen. Ze zijn dan namelijk niet alleen leuk, ze vallen ook nog eens erg op.

2. Helemaal te personaliseren

De sokken van Sokkenplaats kun je helemaal naar wens personaliseren. Je kunt er je logo op laten drukken en je kunt ze ook in de kleuren van je bedrijf laten drukken. Het materiaal, de maten en de kleuren, alles kun je zelf ontwerpen. Zo ontwikkel je het perfecte promotiemateriaal voor jouw bedrijf.

3. Iedereen draagt ze

Iedereen heeft sokken nodig. Misschien draagt niet iedereen ze dagelijks, maar vrijwel iedereen heeft altijd sokken aan en dat maakt dat een paar sokken nooit verkeerd is om te krijgen, je kunt ze toch immers altijd wel gebruiken. Daarbij worden sokken vrijwel altijd geleverd in maatseries, bijvoorbeeld 41-46. Zo passen ze bij een grote groep mensen.

4. Je hebt ze nooit genoeg

We kennen het allemaal wel, we zijn altijd wel een paar sokken kwijt en eigenlijk heb je er nooit genoeg. Een paar sokken is dan ook iets dat eigenlijk vrijwel iedereen graag aanneemt. Het is immers iets dat iedereen wel kan gebruiken. En iedere keer als iemand vervolgens zijn sokkenla opent, zie hij of zij jouw sokken paar liggen!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.